A NE SLAVI ROĐENDAN

Radojka Šverko: Telefon mi zvoni od jutra

09.04.2015 u 14:47

Bionic
Reading

Naša glazbena diva Radojka Šverko danas slavi 66. rođendan. Prva joj je čestitala kći Ana

Radojka Šverko ne slavi rođendane, ali je bila presretna kad je od kćeri Ane, koja joj je prva uputila dobre želje i čestitala, dobila poljupce i zagrljaj. To joj je, kaže, najvredniji poklon koji je mogla dobiti.

'Telefon mi zvoni od ranog jutra. Dežuram otkad sam ustala, a zovu me sa svih strana. Nakon moje Ane javio mi se profesor Babin, pa prijatelj iz Amerike. Cijeli dan primam i odašiljem pozive. Iako ne slavim rođendan, lijepo je i ugodno kad te se prijatelji i kolege sjete', kaže dobro raspoložena pjevačica. Poželjela si je ono što želi svima.

'Htjela bih da svi imaju dobro zdravlje i stalno nose radost i mir u duši', rekla je Radojka. A posebno je raduje to što će uskoro snimiti duet s natjecateljem iz showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' Karlom Cvetkovićem.

'Mislim da to taj daroviti dečko zaslužuje. Jako me dira senzibilitet svih natjecatelja u showu s kojima bi trebalo snimiti duet. To su toliko mila bića puna emocije i darovitosti. Sad je samo na autorima, producentima i tima s kojim će raditi kako će iz tih mladih ljudi izvući najbolje i pomoći im da se što bolje ostvare. Presretna sam što imamo tako sjajne talente na svakom koraku naše zemlje', ističe Radojka.