U ŠIBENIKU

Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić - koncert umjetnika i prijatelja

12.04.2016 u 13:54

Bionic
Reading

Dvojica vrhunskih profesionalca, a nepotrebno ih je posebno predstavljati, još će jednom udružiti snage i šibenskoj publici priuštiti čaroliju zajedničkog nastupa na tvrđavi sv. Mihovila 13. srpnja ove godine

Prijateljstvo i poslovna suradnja Rade Šerbedžije, jednog od naših najboljih glumaca, pjesnika i glazbenika, i velemajstora na gitari Miroslava Tadića rezultirala je zapaženim koncertnim nastupima i dvama albumima: 'Imam pjesmu za tebe' i 'Ponekad dolazim, ponekad odlazim', a njihov nastup u KD-u Vatroslav Lisinski također je zabilježen na DVD-u.

Svestrani umjetnik koji je svjetsku slavu stekao ulogama u brojnim holivudskim hit filmovima i gitarski virtuoz već godinama njeguju svoju suradnju, upravo na svojim nastupima s puno strasti prenoseći vlastitu interpretaciju i emocije te odvodeći publiku na neočekivano putovanje kroz zimzelene hitove.

Tvrđava sv. Mihovila, kulturno-povijesni spomenik i atrakcija te vodeći koncertni prostor u Dalmaciji bit će idealna kulisa za čarobnu večer koju nam Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić pripremaju za 13. srpnja.