U.K. SUBS & TV SMITH

Punk legende za punk Valentinovo u Vintage Industrial Baru

10.02.2014 u 12:43

Bionic
Reading

Na Dan zaljubljenih, 14. veljače u Vintage Industrial Baru nastupit će punk legende UK Subs te njihov specijalni gost TV Smith - ex lider punk rock benda The Adverts. Karte su u pretprodaji po cijeni od 40 kuna a mogu se kupiti u samom klubu. Na dan koncerta, njihova cijena će iznositi 60 kuna. Koncert će početi oko 22:30 sati, a vrata se otvaraju u 21 sat

Na Valentinovo u Vintageu strasno ćemo se grlit-ljubit s punk rock legendama U.K. Subs i njihovim gostom TV Smithom – bivšim vođom punk rock benda The Adverts. U žestoku noć punka, znoja i ljubavi ufurat će nas zagrebački bend Eksodus, a nakon i prije koncerta u DJ čizme uskočit će Tomi Phantasma koji će selektirati setove stranih i domaćih punk rock i new wave anti-hitova.

U.K. Subs, naziv ispisan na tisućama kožnjaka diljem svijeta, nastavljaju svoje beskrajno putovanje na turneji 'On Tour Forever'. Te legende UK punka su 1982. održale koncert u Poljskoj i tako postale prvi bend koji je svirao iza 'željezne zavjese'. U Lijepoj nam našoj prvi su koncert održali '86. i to u kultnom klubu Kulušić gdje su tada proslavili 10. rođendan. Ti neustrašivi punkeri jedni su od rijetkih bendova koji su za vrijeme rata posjećivali Kroješa i dizali moral mladim generacijama. Za jednog od tih posjeta, 1993., nastao je live snimak iz kluba Jabuka, kasnije objavljen kao bonus CD na albumu 'Normal Service Resumed'.

U.K. Subs - 'Tomorrows Girls'

Kroz U.K. Subse prodefilirali su brojni glazbeni vojnici, ali legendarni 70. godišnji Charlie Harper je uvijek ostao neslomljiva kičma koji bend vodi sa istim žarom kao i na samim počecima. Osim njega bendu je manje-više od '80.-e vjeran i Alvin Gibbs basist koji je imao čast svirat s neukrotivim Iggyjem Popom

Na predstojećem koncertu, predstavit će svoj 24. album 'XXIV', ali i svoje najveće hitove 'Emotional Blackmail', 'Stranglehold', 'Warhead', 'Organised Crime', 'Tomorrow Girls', 'Endangered Species', 'Young Criminals', 'Crash Course', 'Riot', 'Party In Paris'. Specijalni gost bit će još jedna punk rock legenda, TV Smith! Njegovo je ime, kao i ime njegovog benda The Adverts velikim slovima zapisano u povijest punk rocka!