SREĆA NA SNIJEGU

Prvo sanjkanje Ane Maras Harmander sa sinom

08.01.2016 u 12:35

Bionic
Reading

Splitska glumica Ana Maras Harmander odlučila je s obitelji potražiti odmor na skijanju u austrijskim planinama, a u svom prvom pravom snijegu iznimno uživa njezin osmomjesečni sinčić Rubens kojemu je ovo prvi susret sa snijegom

Sa suprugom Johnom i malenim Rubensom Ana se u potpunosti prepustila zimskim radostima, a svoju obiteljsku sreću svakodnevno dijeli na društvenim mrežama. Najviše komentara ipak izaziva osmomjesečni miljenik obitelji, oduševljen svojim prvim sanjkanjem, a Ana nam je otkrila kako prije nije bila ljubitelj snijega, ali je na ovom odmoru naučila i skijati.

'Baš uživamo! Za nekoga tko nije volio snijeg do sada, ovo se pretvorilo u divan aktivni obiteljski odmor. Prošla sam školu skijanja i sad skijam na planini! (smijeh) Rubens uživa u prvom snijegu u životu, probao je kakvog je okusa, sanjkao se i jako voli gledati ljude koji skijaju', rekla nam je ponosna Ana.

Glumica i suprug John, švedski stručnjak za komunikacije, vjenčali su se u tajnosti u Las Vegasu prije tri godine te kasnije u Aninom rodnom Splitu, a 2. svibnja 2015. postali su ponosni roditelji preslatkog dječaka. Koliko su sretni u braku, pokazuju i fotografije koje glumica s radošću dijeli sa svojim fanovima.

Little prince and I ?? #firsttimeforeverything #skiing #austria #rubens

A photo posted by Ana Maras Harmander (@anamarasharmander) on

Finally we join other skiers ?? not on the children hill anymore ???????? beware ?? @harmander

A photo posted by Ana Maras Harmander (@anamarasharmander) on

My ski instructor calls me crazy Russian lady. Don't know why... #skiing #firsttime #austria

A photo posted by Ana Maras Harmander (@anamarasharmander) on