TONY CETINSKI

Prvo kupanje, nova isklesana linija i sreća u troje

27.05.2016 u 11:16

Bionic
Reading

Neprocjenjive trenutke proveo je Tony Cetinski u društvu svojih najvoljenijih žena, supruge Dubravke i kćerkice Pije, na rovinjskoj plaži Monte Mulini Beach, udaljenoj svega desetak minuta od rodnog grada najpopularnije muške pop zvijezde

Svake godine već tradicionalno Tony Cetinski ondje otvori sezonu kupanja. A tako je bilo i proteklog vikenda. Hrabro je ušao u more, a taj je trenutak ovjekovječila fotografijom njegova supruga Dubravka. Svoje brojne prijatelje i fanove iznenadio je objavom na Facebooku. No mnogi su, naime, primijetili i Tonyjevu zavidnu liniju, pitajući se gdje mu je nestao trbuh i radi li se ovdje možda o popularnom photoshopu?

'Svaki dan trening i prehrambeni režim meeen!' odgovorio im je Tony i time dao do znanja da se samo predanim radom i disciplinom postižu vrhunski rezultati. Popularni glazbenik dokazao je to kroz brojna priznanja u glazbi, a sada i kroz isklesano tijelo.


Tony Cetinski danas se može pohvaliti i isklesanom linijom

U sunčanom vikendu uživala je i njegova šest i pol godina stara kćerkica Pia koja se, osim od tate, nije odvajala ni od svoje plastične, dječje gitare. Djevojčica je uživala u društvu njegove supruge Dubravke i posjetu baki Vinki i djedu Mirku. Pia će u rujnu krenuti u prvi razred osnovne škole gdje će je čekati i njezine prve obveze.


Pia i Tony Cetinski: neprocjenjivi zajednički trenuci!



Pia Cetinski: neupitni glazbeni geni


Vikend za pamćenje bio bi potpun da se obitelji mogao pridružiti i Christian, Tonyjev 18–godišnji sin koji već neko vrijeme živi u Stuttgartu, ali tata i sin izgubljeno vrijeme zasigurno će uskoro nadoknaditi.
Možda već sljedećeg tjedna kada će Tony proslaviti 47. rođendan. Lijepa iznenađenja u obitelji su česta. I moguća. Kad je u srpnju prošle godine Christian slavio 18. rođendan, tata Tony se nenajavljeno uputio u Stuttgart i sina iznenadio – električnom gitarom.