NEVENA RENDELI I MAK VEJZOVIĆ

Prvi zajednički izlazak u javnost u Malom Lošinju

21.03.2016 u 09:09

Bionic
Reading

Ekskluzivnom premijerom u Malom Lošinju jučer je svečano obilježen početak velike turneje filma Brune Kovačevića o Janici i Ivici Kostelić 'Gnothi Seauton – Upoznaj samog sebe'. Veliki filmski i društveni događaj moderirala je Nevena Rendeli s kojom je bio i njezin dečko snimatelj Mak Vejzović. Bio je to prvi javni izlazak para koji je dosad odbijao zajedničko poziranje fotografima

Za Nevenu Rendeli i Maka Vejzovića nema više skrivanja. Šest mjeseci nakon što je njihova veza procurila u javnost, jučer su na filmskoj premijeri u Malom Lošinju prvi put zajedno stali pred fotografe. Premijera filma Brune Kovačevića o obitelji Kostelić okupila je sinoć na otoku Lošinju uz Ivicu i Janicu i mnoge poznate uzvanike  - Ninu Badrić, Miroslava Ćiru Blaževića i njegova sina, Tamaru Garbajs i Marka Vrdoljaka te mnoge druge. Veliki filmski i društveni događaj moderirala je Nevena Rendeli.

Premijeru je posebnom učinila upravo intimna atmosfera prepunog kina te se nekoliko puta dvoranom prolomio glasan pljesak oduševljenja, a mnogi nisu mogli sakriti ni suze budući da film 'Gnothi Seauton – Upoznaj samog sebe' nije samo film o skijaškim uspjesima nego je film o strasti, snazi i volji koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. S posebnim oduševljenjem Nina Badrić i Ćiro Blažević podijelili su svoje komentare s gledateljima nakon odgledanog filma, a premijera je nadmašila sva očekivanja i odlična je uvertira za veliku turneju koja kreće od 31. ožujka u kinima Cinestara u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku.


Posebno dobro raspoloženi na premijeri bili su Ćiro i Miroslav Blažević te Nina Badrić i Tomislav Jelić 

'Bila je prekrasna noć u Malom Lošinju nabijena emocijama i pozitivnom energijom koja se osjećala u zraku od projekcije pa do velikog iznenađenja u hotelu Bellevue. Bolji početak turneje koja se nakon Malog Lošinja nastavlja ekipa filma ne bi mogla poželjeti. Posebno se zahvaljujem na gostoprimstvu Jadranka Grupi i gradu Mali Lošinj zahvaljujući kojima je ova premijera bila zaista posebna i svečana',  izjavio je autor filma Bruno Kovačević.


Matea Franić, Bruno Kovacević, Gari Cappelli, Janica Kostelic, Nina Badrić, Ivica Kostelić, Krešimir Renzo Prosoli

Promo fotografija /Real Grupa
Tamara Garbajs i Marko Vrdoljak s djecom


#lovethisman ???????? #ciroblazevic #vitez #smeker #playersshow #losinjmoments ❤️

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on