BLA, BLA

Prvi glazbeni spot Vlahe Arbulića podigao temperaturu

23.07.2015 u 11:12

Bionic
Reading

Glazbeni spot Vlahe Arbulića, mladog glazbenika i partnera Tatjane Dragović, za prvi singl 'Bla, bla' objavljen je na društvenim mrežama i već je u prvim minutama dobio brojne pohvale. Nakon odličnog nastupa u showu 'X Factor Adria', 25-godišnji kantautor bacio se na posao i snimio spot pod redateljskom palicom beogradskog glumca Miloša Bikovića

Otkad je krenuo u pohod na domaću glazbenu scenu, Vlaho Arbulić ne gubi vrijeme jer mu se događa ono što je čekao godinama. Nakon glazbenog debija u showu 'X Factor Adria', ovaj 25-godišnji Konavljanin snimio je u Beogradu spot za svoj prvi singl 'Bla, bla' koji je režirao poznati beogradski glumac i redatelj Miloš Biković, zvijezda filma i televizijskog  serijala 'Montevideo Bog te video', koji povremeno režira i glazbene spotove.  Producent je Ljubomir Dorontić, zahvaljujući kojem je Vlaho i nastupio u 'X Factor Adriji'. 

Vlaho je u glazbenim vodama od malih nogu. Završio je osnovnu i srednju glazbenu školu, svira nekoliko instrumenata, višestruko je nagrađivan na državnim i regionalnim natjecanjima u sviranju klasične gitare, a sklada i piše pjesme već godinama. Zanimljiva je informacija da je kao mališan nastupio u finalu nekad vrlo popularnog 'Turbo Limač Showa'.

S 25 je odlučio kako ima dovoljno samopouzdanja i iskustva za svoj glazbeni proboj na domaću, a jednog dana možda i svjetsku glazbenu scenu. Nakon manekenske karijere i diplome na FER-u Vlaho je priznao kako je glazba bila jača od svih njegovih prijašnjih opredjeljenja jer ga prati kroz život od rođenja i ono je što istinski voli, ali i zna raditi. Talenta mu ne nedostaje, ostaje samo upornost koju treba dokazati.


Vlaho je u glazbenim vodama od malih nogu

Pogledajte Vlahin spot: