AMAR BUKVIĆ

'Prva godina prošla je u trenu, a slavlje još traje'

09.03.2016 u 15:50

Bionic
Reading

Koliko dječji rođendani uz veliko veselje znaju biti i stresni za roditelje, uvjerio se jučer prvi put i glumac Amar Bukvić čiji je sin jedinac Aman slavio svoj prvi rođendan. 'Bilo je strke dok smo se organizirali, uskladili, ali smo se na kraju ipak lijepo zabavili i veselili, ponajviše Aman', kaže Amar

Postati tata Amaru Bukviću ispunjenje je sna, a godinu dana nakon rođenja sina Amana i dalje ga živi jer im maleni svaki dan ispuni smijehom, a uskoro će napraviti i prve korake. Jučer je Aman Bukvić slavio svoj prvi rođendan, a ponosni tata priznao je kako je do puhanja prve svjećice i nasmijanih lica bilo i malo strke.

'Aman je naše malo čudo. Otkad se rodio, svaki nam je dan poput blagoslova. Prva godina prošla nam je u trenu i jedino što mogu reći da sam presretan kao njegov tata. Slavili smo jučer s obitelji, danas s prijateljima i njihovim klincima. Ovih dana stalno smo u žurbi, organizaciji, ali sve je dosad prošlo super. I Mickey na torti mu se svidio', šali se Amar. 

'Sretan ti prvi rođendan, mališane, šarmeru moj nasmijani... Hvala ti što si me naučio što je ljubav, što je sreća, strah, osmijeh, život... I da su sve mame superheroji, oni pravi...', riječi su koje je Amarova supruga Alma posvetila svom jedincu na Facebooku ispod rođendanskih fotografija.

Sretna obitelj još će malo biti na okupu, a onda zagrebačkog glumca očekuje put u Crnu Goru gdje je dobio glavnu ulogu u novoj crnogorskoj seriji 'Božićni ustanak' redatelja Željka Sošića.

'Riječ je o povijesnoj seriji visoke produkcije. Snimat ćemo na Cetinju. Glumim Francuza Charlesa, dalje vam neću otkriti. Mjesec dana ću biti na setu i nadam se da će brzo proći da svi opet budemo zajedno', kaže Amar.

Sretan ti prvi rodendan mališane, šarmeru moj nasmijani... Hvala ti sto si me naučio što je ljubav, što je sreća, strah, osmijeh, život... I da su sve mame superheroji, oni pravi...

Posted by Alma Vukicevic Bukvic on Tuesday, March 8, 2016