ČITAJTE!

Procurila radnja novih 'Ratova zvijezda'

22.07.2014 u 09:42

Bionic
Reading

Internet se već dočepao zapleta novih nastavaka 'Ratova zvijezda'

Ništa nije sigurno od svemogućih ruku cyberspacea pa su se tako na internetu već pojavile informacije o strogo čuvanoj radnji novih nastavaka 'Ratova zvijezda', točnije priče sedmog nastavka, prvog u režiji J. J.-a Abramsa.

Dok snimanje pauzira zbog ozljede Harrisona Forda, Badass Digest donosi glasine o radnji, koje nisu službeno potvrđene, ali glase ovako: sve počinje kadrom odrezane ruke koja lebdi svemirom stišćući laserski mač u šaci. Odrezana ruka pada na planet, gdje je pronalaze novi junaci novog nastavka, likovi kao što su Daisy Ridley i John Boyega. Oni prepoznaju laserski mač te ga odluče kao relikviju vratiti Jedijima.

Misija ih odvede s njihovog svijeta do Hana Soloa i Chewbacce, koji više nemaju Millenium Falcon, ali se itekako sjećaju laserskog mača i svog prijatelja Lukea, kojeg nisu vidjeli zadnjih 30 godina. Pa kreće potraga.

Za to vrijeme, snage zla na ledenom planetu grade megaoružje koje, za razliku od zvijezde smrti, ne uništava samo planete, već i cijele sunčeve sustave...

Film stiže u prosincu 2015., a do tada ćemo već saznati jesu li ove informacije o radnji istinite ili nisu.