TRENDI ELEGANCIJA

Pritajeni seksipil snježnobijelih kragni osvojio Hrvatice

01.12.2015 u 15:45

Bionic
Reading

Postoje trendovi koje naše poznate osobe osvoje na prvi pogled, ali ono što je u posljednje vrijeme hit zasigurno su bijele kragne

Mala crna haljina postala je vrlo seksipilna zahvaljujući elegantnoj čipki, a u potpunosti elegantan detalj čini upravo bijela kragna. To su prepoznale i naše ljubiteljice elegancije i visoke mode, poput glumica Bojane Gregorić Vejzović, Judite Franković i Petre Kurtele koje su vjerne mračnoj eleganciji brenda eNVy room.

Njihovu kreaciju s bijelim ovratnikom za veliki rođendanski party portala Buro 24/7 odabrala je i glavna urednica Ana Pavić čija je haljina oduševila i rusku urednicu Miroslavu Dumu.

'S obzirom na to da smo u to vrijeme bili na putovanju, znamo samo da se Miroslavi haljina jako dopala i da želi doći u kontakt s nama, ali dalje ćemo sve vidjeti. Kragne kao takve u našem su radu prisutne već nekoliko sezona, ali sada su došle najviše do izražaja upravo zahvaljujući kombiniranju s crnom bojom. Jako nam se dopada taj sjaj koji osvježi lice uz bijelu kragnu, a što je haljina tamnija, time lice bolje dolazi do izražaja', objasnio je Vjeko Franetović iz modnog dvojca eNVy room.

Kragna je nekad bila samo dio košulje, a danas više ne ovisi o košuljama nego se sve češće nalazi na haljinama i poprima ulogu ukrasa. Statement ogrlice zamijenile su kragne, a ako još ispod nje imate i mašnu - imate idealan komad za večernju prigodu.

Iako je najčešće viđena upravo po večernjim događanjima i zabavama, bijela kragna s lakoćom se kombinira i u dnevnim kombinacijama što nam pokazuje primjer Elle Dvornik koja obožava pastelne nijanse i bijelu kragnicu koju dodatno naglasi glomaznim nakitom.

Šarmu tamnoplave haljine Cataleya by Martina Ješe nije odoljela ni Jelena Rozga. Jednako tako, uvijek vjerna svom izričaju i modna je ikona Tihana Harapin Zalepugin koja svoje minimalističke lookove kombinira i za dnevne i za večernje situacije, a Jelena Veljača svoje kragnice obožava još od 2012. godine.