PRVA FOTOGRAFIJA

Presretna mladenka Nevena Rendeli u vjenčanici

11.06.2016 u 15:06

Bionic
Reading

Tportal prvi objavljuje fotografiju HTV-ove urednice i voditeljice Nevene Rendeli koja će danas u 21 sat razmijeniti bračne zavjete sa svojim zaručnikom Makom Vejzovićem na Kornatima. Sretna mladenka isplovila je brodom iz Pirovca, rodnog mjesta svoje majke, gdje su se svatovi počeli okupljati dan ranije

Jedna od gošći na brodu Nataša Janjić objavila je na svom Instagramu fotografiju s broda na kojem su mladenci isplovili oko podneva iz Pirovca. Nevena blista od sreće i zadovoljstva, a za svoj najvažniji dan u životu odjenula jednostavnu bijelu vjenčanicu do koljena s čipkastim detaljima koju je dizajnirala njezina dugogodišnja prijateljica Anamarija Brkić koja se krije iza brenda A’marie. Među brojnim Neveninim i Makovim uzvanicima su i Makov brat Enes Vejzović sa suprugom Bojanom Gregorić Vejzović te spisateljica i skladateljica Milana Vlaović sa partnerom Borisom Kovačekom.

Prvu godinu ljubavi Nevena Rendeli i Mak Vejzović proslavit će i potvrditi brakom koji će sklopiti danas. Svadbeno slavlje upriličeno je u Pirovcu, u rodnom mjestu njezine majke, a bračne zavjete razmijenit će na Kornatima.

Nevena i Mak prošlog su ljeta zajedno radili emisiju 'Šušur' na Hvaru te zajedno radili na njezinu prvom dokumentarcu 'Ironwoman' kada su oboje shvatili da ih, osim posla i prijateljstva još iz osnovnoškolskih dana, vežu dublji osjećaji, oni ljubavni. Par je prvi put skupa viđen na otvorenju Makove izložbe 'Pomračenje', u zagrebačkoj galeriji Greta, a od tada su postali nerazdvojni. Neveni Rendeli i Maku to će biti drugi brak.

Sretna djevojcica @nevenarendeli ?????? #happy #love #weddingday #thisshiphassailed

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Summer shade. #summer #weddingday #thisshiphassailed #mood #love #happy

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Prva.

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on

???? #amarie #wedding #dress #beautiful @nevenarendeli

A photo posted by A'marie (@amarie_official) on

Prije 13 godina ona je udala mene, sada mi idemo nju?? #kumice @nevenarendeli ??????

A photo posted by GᗩᗷᖇIᒍEᒪᗩ ᗷᑌᗪIᗰIᖇ (@bigast) on