ŠUŠKA SE

Presretna Mariah Carey u 46. godini čeka treće dijete

24.08.2015 u 20:23

Bionic
Reading

Fotografije sa zajedničkog odmora u Italiji potvrdile su prije dva mjeseca da je 45-godišnja pjevačica Mariah Carey nakon višemjesečnog udvaranja konačno popustila šarmu 47-godišnjeg australskog milijardera Jamesa Packera. Fotografija s plaže u Malibuu potkrepljuje pisanje australskog tabloida New Idea da par očekuje bebu

Pjevačica je 'uhvaćena' u igri s blizancima Moroccan i Monroe na plaži ispred unajmljene kuće u Malibuu, a bijela košulja puštena preko crnih uskih hlača ukazuje na prisutnost trudničkog trbuščića.

Iako se raduju njezinoj trudnoći, obožavatelji upozoravaju da se Mariah posljednjih mjeseci bori s težinom pa fotografije s plaže treba uzeti s rezervom.

U tabloidu pak, pozivajući se na izvor blizak paru, tvrde da je Mariah bila presretna kad je saznala za trudnoću i da su oduševljeni idejom da ponovno postanu roditelji.

Carey je svojih dvoje blizanaca dobila u braku s glazbenikom Nickom Cannonom, a bivši su supružnici imali dosta problema sa začećem. Iza australskog biznismena Packera, strastvenog kockara i ljubitelja lijepih žena, dva su neuspjela braka, kao i iza Mariah, a troje djece dobio je u braku s modelom Ericom Baxter.