NA TPORTALU

Preslušajte Deezer top 20 najslušanijih

29.07.2014 u 09:07

Bionic
Reading

Soundset, Vaš prozor u glazbeni svijet, svoje je utorke navečer rezervirao za 'Deezer Top 20 najslušanijih' kojeg vam zajedničkim snagama donose Hrvatski Telekom i Soundset. Ovo dvosatno odbrojavanje najvećih i najnovijih uspješnica glazbe iz zemlje i svijeta, dostupno vam je ovdje, na T-portalu cijeli tjedan

Soul diva Joss Stone je na putu da osvoji svjetski rekord - u sklopu njene turneje 'Total World Tour' Joss će posjetiti gotovo svaku zemlju na svijetu, a 1. kolovoza dolazi i u našu pulsku Arenu! Osim na Joss ovih dana obratite pažnju na još jednu veliku glazbenicu.

Vjerovali ili ne, svijet je nedavno obilježio 3 godine od smrti Amy Winehouse. Mlada i iznimno talentirana glazbenica iza sebe je u nasljeđe ostavila dva albuma hvaljena od publike i kritike. Njezine pjesme su i dan danas rado slušane, pa je tako Deezer u čast Amy za vas pripremio njezin album 'Back To Black'. Zaletite se do Deezera i uživajte!

Prošlotjedni 'Deezer Top 20' možete pronaći na Soundsetovom profilu na Deezeru, a mi vas pozivamo da i dalje na našoj ljestvici pronalazite svoje glazbene favorite.