NA TPORTALU

Preslušajte Deezer top 20 najslušanijih

23.07.2014 u 10:44

Bionic
Reading

Vaš prečac do najbolje glazbe, Soundset svoje je utorke navečer rezervirao za 'Deezer Top 20 najslušanijih' kojeg vam donose Hrvatski Telekom i Soundset. Ovo dvosatno odbrojavanje najpopularnijih hitova iz zemlje i svijeta, dostupno vam je ovdje, na T-portalu cijeli tjedan!

Crvenokosa La Roux ima novi album, dugo iščekivani 'Trouble In Paradise'! Album prvijenac donio je tadašnjem dvojcu, 2011. godine Grammy nagradu u kategoriji najbolje elektroničke-dance glazbe. 'Novi album je drukčiji, glazba je toplija od prethodnika', riječi su kojima Elly Jackson, danas jedina članica sastava La Roux, opisuje novo izdanje te nadodaje 'Željela sam da glazba kaže sve'. Devet novih pjesama može se pronaći na albumu i to već danas na Deezeru!

Osim što La Roux ima novi album, pripadnice nježnijeg spola oduševit će se time što Jason Mraz također izlazi u svijet s novim materijalom. 'Yes!' je naziv novog albuma Jasona Mraza, a na njemu se nalazi 14 pjesama, akustičnog i pomalo drugačijeg zvuka u odnosu na dosadašnja izdanja. Što reći, idemo svi na Deezer!

Prošlotjedni 'Deezer Top 20' možete pronaći na Soundsetovom profilu na Deezeru, a mi vas pozivamo da i dalje na našoj ljestvici pronalazite glazbu koja će vas inspirirati i biti vaš suputnik gdje god bili.