OPASAN PAR

Prepoznajete li ove popularne glumce?

06.06.2015 u 10:35

Bionic
Reading

Uoći sutrašnjeg emitiranja finalne, 171. epizode prve sezone 'Kud puklo da puklo', hit serije Nove TV, gledatelji ispred malih ekrana imali su priliku vidjeti neke glumce u uistinu nesvakidašnjem izdanju

Popularni glumci dramske serije s elementima humora gledatelje ispred malih ekrana zabavljali su svojim anegdotama skoro devet mjeseci, a prošlog tjedna neki od njih pojavili su se u posve neprepoznatljivom izdanju.

Glumica Ecija Ojdanić, koja u seriji tumači ulogu Barbare, i glumac Žarko Radić koji je gledateljima znan kao Sveto, pojavili su se u sceni koja je od njih zahtijevala prerušavanje, a popularna glumica duhovito je za tportal ispričala što se sve događalo tijekom snimanja.
'Budući da sam cijelu sezonu glumeći Barbaru bila zakopčana od grla do nogu, kad sam se pojavila odjevena u ovu 'under cover' kombinaciju, ekipa je prvo pomislila da je došla neka nova glumica, a onda su svi umrli od smijeha. Moram priznati da sam primila jako puno komplimenata na račun svojih nogu uz preporuku da ih češće tako prezentiram. U kombinaciji sa Žarkom Radićem, koji je tako prerušen izgledao kao 'pljunuti' Keith Richards iz mladih dana tijekom snimanja jedva smo se suzdržavali od smijeha. Keith Richards i Neda Ukraden u tajnoj akciji. Prvu sezonu serije pamtit ću po ugodnom druženju uz rad s divnim partnerima i partnericama. U tom smislu veselim se početku snimanja druge sezone serije.'

Ecija Ojdanić i Žarko Radić u sceni koju su snimili prerušeni

Vrhunska glumačka postava, uzbudljiv scenarij, tečni dijalozi i nadasve zanimljiva radnja koja obiluje komičnim scenama, bila je očito sigurna formula za uspjeh ove dramske serije. U prilog tome idu i podaci o gledanosti koji pokazuju da je serija rušila sve rekorde gledanosti i bila mjesecima omiljeni sadržaj na ekranu. Prva sezona broji 20-ak glumaca iz glavne postave, a imali smo prilike vidjeti i čak 70 glumaca u epizodnim ulogama.
U posljednjoj epizodi, koja će se emitirati sutra, u nedjelju, 7. lipnja, posljednja klapa pala je još sredinom ožujka. Posljednju scenu snimili su Milan Štrljić, Miodrag Krivokapić, Suzana Nikolić i Momčilo Otašević, nakon čega je uslijedilo prigodno slavlje uz tortu i šampanjac.