POTPUNA TRANSFORMACIJA

Prepoznajete li našu mladu glumicu?

16.04.2016 u 22:56

Bionic
Reading

Upoznali smo je i zavoljeli u popularnoj seriji 'Larin izbor', u kojoj je ulogom Karmen svaku večer ulazila u naše domove. Ornela Vištica u posljednje vrijeme udaljila se od svjetala televizijskih reflektora posvetivši se kazališnoj i filmskoj karijeri. Odnedavno je članica zagrebačkog Satiričkog kazališta Kerempuh, a mlada Mostarka paralelno s pripremama za premijernu predstavu 'Zmaj' snima i film, i to u rodnom gradu

Dolasci u Mostar, u kojem je provela velik dio svog života, Orneli Vištici oduvijek su imali posebno značenje. Upravo u gradu na Neretvi glumica snima svoj novi film, što joj je jako drago jer u pauzi snimanja zna posjetiti prijatelje koje dugo nije vidjela, a trenuci s mamom za nju su neprocjenjivo iskustvo.

Ornela je tajnovita kad je riječ o njezinoj novoj ulozi, no ono što je sigurno jest da ćemo je vidjeti u sasvim drukčijem izdanju od onih na koje smo dosad naviknuli. Za potrebe filma 'Mrtve ribe plivaju na leđima' redatelja Kristijana Milića, za čiji je predložak poslužila istoimena knjiga Josipa Mlakića, glumica se potpuno transformirala, kako je napisala na Facebooku, zbog čega je mnogo vremena provela u šminkanju.

Radnja filma događa se u poslijeratnoj Bosni i Hercegovini i prati 15 priča koje nisu povezane. Osim Ornele, u filmu glume Goran Bogdan, Dragan Despot i Đorđe Kukuljica dok je Slaven Knezović producent, a čak 42 lika pojavit će se u ovom filmskom ostvarenju. Nakon kratkog boravka u gradu njezinog djetinjstva Ornelu očekuje povratak u Zagreb i svakodnevne probe za njezinu prvu premijeru u Kerempuhu na rasporedu 3. svibnja.