SLAVLJE NA BUNDEKU

Predsjednica 'skidala žarulje', Bandić kao Karate Kid

26.06.2015 u 11:20

Predsjednica zapjevala s izvođačima na Bundeku

Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filić/Pixsell

Bionic
Reading

Među najbolje raspoloženim izvođačima na sinoćnjoj proslavi Dana državnosti na Bundeku bili su zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je demonstrirao svoje plesno umijeće dok je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u glazbenom transu i zapjevala

Mnogima danas u Hrvatskoj nije do veselja kad je u pitanju stanje države u kojoj živimo, a time nije nam ni do slavlja Dana državnosti, no ima nekih koje, nekim čudom, entuzijazam ne napušta pa su na sinoćnjoj proslavi na Bundeku padali i u trans.

Među najbolje raspoloženima na pozornici nisu bili glazbeni izvođači poput Gabi Novak, Jacquesa Houdeka, Sandre Bagarić i Radojke Šverko, oni koji su veselo poskakivali s rukama u zraku bili su gradonačelnik Milan Bandić i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Bandić je demonstrirao svoje plesno umijeće pokretima koji su podsjećali na Karate Kida, a raspoložena predsjednica opustila se zapjevavši rukama u zraku.

U povodu Dana državnosti, hrvatska predsjednica na Pantovčaku je imala svečani prijem na kojem su se među političkim imenima našli i mnogi glazbenici te sportaši - Vanna, Tereza Kesovija, Janica Kostelić, Ćiro Blažević i dr.