KRISTEN I ROB NAJGORI PAR

'Praskozorje' vodi u nominacijama za Zlatnu malinu

09.01.2013 u 13:23

Bionic
Reading

Na dodjeli 33. po redu Zlatnih malina vodit će se velika borba između nekoliko kandidata za najgore filmove, glumce i sve ostale kategorije, a apsolutni je favorit Praskozorje, drugi dio

Iako je Praskozorje drugi dio zaradio 814 milijuna dolara na prodaji karata, njegovi glumci i sam film imaju čak 11 nominacija za Zlatnu malinu, piše BBC News. Tako su Kristen Stewart i Robert Pattinson nominirani i za najgori par na ekranu, 'Praskozorje' za najgori nastavak i najgori film, a Kristen za najgoru glumicu.

Nakon sage o vampirima, film 'Battleship' ima sedam nominacija, među kojima je pjevačica Rihanna dobila nominaciju za najgoru sporednu ulogu.

Uz ova dva filma, u utrci za najgori su i dječji film 'The Oogieloves in Big Balloon Adventure', 'Tatin sin' (That's My Boy) i 'Tisuću riječi' (A Thousand Words).

Uz Kristen Stewart, za najgoru glumicu nominirane su Katherine Heigl u filmu 'Sve za lovu', Milla Jovovich u 'Resident Evil: Osveta' i Tyler Perry u 'Madea's Witness Protection'.


Među muškarcima pet počasnih mjesta zauzeli su Nicolas Cage u filmu 'Duh osvete 2', Eddie Murphy u 'Tisuću riječi', Robert Pattinson u 'Praskozorju, drugi dio' i Adam Sandler, koji je glumio u filmu 'To je moj sin'.

Nagradu za najgoru sporednu ulogu kod glumica uz Rihannu će možda osvojiti Jessica Biel za ulogu u filmu 'Playing For Keeps', Ashley Greene za 'Praskozorje, drugi dio' i Jennifer Lopez u 'Što očekujete kad iščekujete'.

David Hasselhoff za film 'Piranha 3-D' ima šanse osvojiti nagradu za najgoru sporednu ulogu, a uz njega su i Taylor Lautner u 'Praskozorju', Liam Neeson u 'Battleshipu' te Nick Swardson i Vanilla Ice u filmu 'To je moj sin'.

Uz Kristen i Roba, za najgori par na ekranu utrkuju se parovi iz 'Jersey Shore in The Three Stooges', Mackenzie Foy i Taylor Lautner iz 'Praskozorja', Tyler Perry iz 'Madea's Witness Protection' i Adam Sandler s Andy Samberg te Leighton Meester ili Susan Sarandon u 'To je moj sin'.

Za najgoru glumačku postavu nominirani su 'Battleship', 'The Oogieloves in Big Balloon Adventure', 'To je moj sin', 'Praskozorje, drugi dio' i 'Madea's Witness Protection'.