JASNA ZLOKIĆ SLAVI

'Povrijediti sebe najveća je povreda u životu'

15.03.2016 u 10:24

Bionic
Reading

Jasna Zlokić danas će u najljepšem ozračju s obitelji proslaviti svoj rođendan. Kako nije od prevelikih slavlja, jer je to po njoj samo jedna godina više i dan kad je suprug i sin iznenade nekim lijepim znakom pažnje, 61. godinu poznata Velolučanka obilježit će ručkom

'Baš lipo što danas neću morati kuhati. Idemo u neki fini restoran', smije se pjevačica veseleći se zajedničkim trenucima sa sinom Igorom i suprugom Borisom. Svatko je, kaže, okupiran svojim obavezama pa kad usklade rasporede, to je za njih pravi blagoslov.

Osim dobrog zdravlja i da jednog dana postane baka, temperamentna pjevačica nema prevelikih želja.
'Što bih si željela osim da samu sebe više razumijem, da sam više složna sama sa sobom. Jer povrijediti sebe najveća je povreda u životu', tvrdi Jasna. Danas je sretnom čine neki mali spontani trenuci sreće i njezini svakodnevni rituali poput kuhanja, svakodnevne šetnje koja joj je poput meditacije, druženja s bliskim ljudima. Vitalan i mladenački izgled zahvaljuje dalmatinskim genima, ali i pozitivnu i optimističnu stavu te zdravoj prehrani.

'Najljepše je kad radost dođe sama od sebe, spontano. Ona se ne može improvizirati. Ljubav i pažnja za mene su najveći darovi koje mogu dobiti', ističe pjevačica. Kad je o poslovnom dijelu života riječ, htjela bi snimiti dobar singl.

'Danas je toliko hiperprodukcije u glazbi da je teško plasirati album, pa je najbolje raditi singl po singl. Imamo dobre pjevače, ali nema dobih pjesama. Sluša se sve lošija glazba, mnogi umišljaju da imaju hit', tvrdi glazbena veteranka koja ni danas ne gubi na popularnosti, čak ni kod mlađih generacija.


Jasna i suprug Boris u braku su 40 godina i imaju sina Igora