NASTAVAK HITA 'GRIJEH'

Poslušajte novi singl Natali Dizdar iz pera Dina Šarana

21.11.2016 u 20:47

Bionic
Reading

Sjajna glazbenica i miljenica radijskog etera Natali Dizdar objavila je novi singl 'Mjesto za jedno' kojim najavljuje svoj treći studijski album

'Mjesto za jedno' svojevrsni je nastavak velikog hita 'Grijeh' iz radionice Dina Šarana, dugogodišnjeg suradnika poznatog po velikim hitovima poput 'Stranac', 'Ne pitaj', 'Mjesto za dvoje'.

Osim Šarana, koji potpisuje tekst i glazbu, na pjesmi su radili Pavle Miholjević i Jura Ferina, zaduženi za produkciju te Đani Pervan zadužen za aranžman.

Na trećem studijskom albumu naći će se i zadnja dva sjajna singla 'Iluzionist' i 'Ne reci zauvijek', autorski uraci Natali Dizdar i gitarista Vladimira Mirčete.

Natali Dizdar - Mjesto za jedno

Novi singl 'Mjesto za jedno' publika će premijerno moći čuti u Tvornici kulture, gdje će Natali u pratnji glazbenika i dugogodišnjih suradnika prvi put nastupiti 9. prosinca, s početkom u 22 sata.

Tom prilikom Natali će predstaviti svoj odabrani program i objediniti 13 godina glazbene karijere koju su obilježili hitovi poput 'Ne daj', 'Zamijenit ću te gorim', 'Stop', 'Gazio si me', 'Grijeh' i 'Stranac'.