Fox

Posljednja crta obrane, 5. sezona

12.05.2016 u 14:12

Bionic
Reading

Premijera prve epizode pete sezone serije bit će prikazana 12. svibnja u 20 sati na FOX-u

'Posljednja crta obrane' je američka humoristična serija s poznatim komičarom Timom Allenom ('Sam svoj majstor') u glavnoj ulozi. Prva epizoda pete sezone serije premijerno će biti prikazana 12. svibnja u 20 sati, a nadalje svakodnevno, od ponedjeljka do petka, na FOX-u.

Serija prati uzbudljiv život direktora marketinga dućana sportske opreme Outdoors Man – Mikea Baxtera (Tim Allen) iz Denvera, čiji se cijeli svijet okreće oko njegove žene Vanesse (Nancy Travis) i tri kćeri – Kristin (Amanda Fuller), Amande (Molly Ephraim) i Eve (Kaitlyn Dever). U svijetu u kojem vladaju žene Mike nastoji obraniti svoje konzervativne stavove o muškarcu kao o glavi kuće.


U prijašnjim sezonama upoznali smo dražesnu obitelj Baxter koja se nosi sa svakodnevnim problemima tipične američke obitelji. Mikeova žena Vanessa ugledna je geologinja koja drži obitelj na okupu i dopušta Mikeu da misli kako upravo on vodi glavnu riječ. Njegova miljenica je najmlađa kći Eve, koju Mike gleda kao sina kojeg nikad nije imao. S druge strane, njegova potpuna suprotnost je najstarija kći Kristin. Liberalnog pogleda na svijet, Kristin je samohrana majka i uspješna voditeljica restorana Outdoor Man Grill. Svoje mjesto u obitelji traži i samopouzdana i kreativna Amanda, koja tek mora otkriti što želi u životu, a jedini san joj je pojaviti se u reality showu.