PODRŠKA MENTORU

Posebna večer Danijele Martinović i Petra Graše

13.05.2016 u 20:33

  • +39

Tonči Huljić predstavio notni album

Izvor: Promo fotografije / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Među mnogim uzvanicima sinoć na predstavljanju notnog albuma splitskog glazbenika Tončija Huljića u zagrebačkom restoranu Mostovi bio je i poznati splitski par Danijela Martinović i Petar Grašo te su uz domaćina preuzeli odgovornost za dobru zabavu. Uvijek raspoložena Danijela slavila je i izlazak novog spota za novu pjesmu 'Volim barabu', a svog asa u rukavu za ljetni hit zasigurno ima i njezin životni partner

Kad se na okupu nađu splitski glazbenici, odličan provod je zagarantiran. Tako je bilo i sinoć na predstavljanju notnog albuma Tončija Huljića, kojem su podršku došli pružiti mnogi prijatelji i kolege poput Rajka Dujmića, Minee, Miroslava Rusa, Siniše Škarice, Miroslava Lilića, Zrinka Tutića...

'Kad su me nazvali i rekli da bi izdali moj notni album, rekao sam - pa kud mene - još sam živ! No jasno, ima i živućih autora u ovoj hvalevrijednoj seriji i velika mi je čast što sam odabran da se objavi i moja selekcija pjesama. No to ne znači ni slučajno da idem u mirovinu, a za 30 godina izdat ćemo ponovno novih 30 pjesama notnog albuma', našalio se Huljić. Ante Pecotić istaknuo je kako je apsolutno nemoguće pobrojati Huljićeve pjesme, a tek odabrati samo 30 bila je gotovo nemoguća misija.


Obitelj Huljić na okupu - Tonči sa suprugom Vjekoslavom, sinom Ivanom i kćeri Hanom

Zrinko Tutić duhovito se osvrnuo na dugotrajnost Huljićevih pjesama rekavši da je Tonči zapravo kao virus, kad se taj navuče u uho i organizam - ne možeš ga se nikako riješiti. Dok o vječnosti hitova već desetljećima svjedoči sama publika.

Kako to obično biva s glazbenicima, zabava se oduljila, a mikrofona se primio i Petar Grašo te je uz pratnju Huljića na klaviru otpjevao 'Moje zlato'. Zapjevala je i Danijela, a dan prije izdala je spot za pjesmu 'Volim barabu'.

Tko se još dobro zabavio sinoć, pogledajte u fotogaleriji.


Danijela Martinović, Petar Grašo i Ninoslav Ademović

Danijela Martinović - Volim barabu


428345,416647,423292,289305