KRAJ NAKON 18 GODINA

Poroci presudili dugogodišnjoj ljubavi zvijezde 'Mad Mena'

08.09.2015 u 10:05

Bionic
Reading

Početkom godine, kad je izašao iz klinike za rehabilitaciju, Jon Hamm priznao je medijima svoju dugogodišnju ovisnost o alkoholu, a već u travnju počela su šuškanja o kraju njegove 18 godina duge veze s 44-godišnjom glumicom Jennifer Westfeldt

Iako su prije pet mjeseci demantirali kraj svoje ljubavi, zvijezda serije 'Momci s Madisona' Jon Hamm i njegova dugogodišnja partnerica Jennifer Westfeld odlučili su se rastati. Zajedno su bili od 1997, kad su se upoznali na filmskom setu. Djece nisu imali, a 45-godišnji Hamm nerijetko je u svojim intervjuima pričao o tome kako uloga roditelja nije nešto čemu teži u životu.

Naime, Hamm je do dvadesete godine ostao bez oba roditelja, a bol zbog njihovog gubitka, jednom je rekao, nikad nije utihnula. Početkom godine priznao je javnosti svoju borbu s porocima, a na premijeri posljednje sezone serije 'Momci s Madisona' njegovo tmurno raspoloženje i mrk pogled govorili su kako je alkohol itekako uzeo svoj danak.

'S velikom tugom moramo priznati da smo odlučili okončati našu vezu nakon 18 zajedničkih godina. I dalje ćemo jedno drugom biti podrška u životu', stoji u zajedničkom priopćenju Jona i Jennifer. Za svoju sada bivšu djevojku tvrdio je da je najveća dama koju je upoznao te žena s kojom ima toliko toga zajedničkog.

'Kad više ne budemo dijelili isti pogled na budućnost, tad više nećemo biti zajedno', rekao je prije nekoliko godina Hamm, a svoje je riječi tako i potvrdio.