FILMSKA PREMIJERA

Ponosni tata Dikan s kćeri, Sedlar otkrio da voli Tysona

05.04.2016 u 13:53

  • +9

Premijera filma Jakova Sedlara 'Jasenovac - istina'

Izvor: Pixsell / Autor: Anto Magzan

Bionic
Reading

Josipa Radeljaka rijetko se u društvu 16-godišnje kćeri Lane može vidjeti na javnim događanjima, no premijera filma 'Jasenovac - istina' njegova dobrog prijatelja redatelja Jakova Sedlara ovaj put je bio valjan razlog njihova izlaska u javnost. Njegova kći Lana u javnosti se pojavila prvi put decentno našminkana i pokazala da je izrasla u lijepu tinejdžerku. Jakov Sedlar, za razliku od Radeljaka, odlučio je s godinama njegovati mladenački look, pa je za premijeru, slučajno ili namjerno, odabrao majicu s Mikeom Tysonom

Dovoljan je samo jedan pogled na 72-godišnjeg Josipa Radeljaka Dikana da se vidi koliko je ponosan na svoju kćer jedinicu Lanu koju je dobio u braku s tragično preminulom glumicom Enom Begović. Njihov posljednji javni zajednički izlazak bio je na promociji Enine monografije prije skoro tri godine, a od tada je Lana iz djevojčice izrasla u prekrasnu tinejdžerku. A kako pažljivi otac gleda na mladiće koji se udvaraju njegovoj jedinici, jednom je šalom na društvenim mrežama rekao dovoljno. A ponovio ju je nekoliko puta.

Tako da svi zainteresirani znaju !!!

Posted by Josip Radeljak on Friday, March 25, 2016

Njihovo pojavljivanje na filmskoj premijeri Jakova Sedlara nije bilo iznenađenje jer se radi o bliskim prijateljima, rođenim Splićanima, a Sedlar je snimio i dokumentarac o Eni u sklopu njezine izdane monografije krajem 2013. godine.

Za razliku od Radeljakova džentlmenskog izdanja, 63-godišnji redatelj Sedlar na svojoj premijeri pojavio se u potencijalnoj majici s porukom, s likom Mikea Tysona na prsima. Poznati boksač jednom je izjavio: 'Svi imaju plan dok ih ne pogodiš u usta.' A s obzirom na to koliku naklonost Sedlar uživa od novog ministra kulture Hasanbegovića, koji je također bio prisutan na premijeri, on svoj plan zasigurno ima.


Jakov Sedlar u društvu ministra kulture Zlatka Hasanbegovića