MARIJANA I NEMEŠ

Pomirenje nakon dvije godine i svadba u Novigradu

09.08.2016 u 19:14

  • +6

Vjenčanje Marijane Kovačević i Nikole Nemeševića

Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/Pixsell

Bionic
Reading

Za one koji su mislili kako je ljubavna priča najpoznatijeg para Big Brothera okončana zauvijek, prevarili su se. Marijana Kovačević i Nikola Nemešević nakon dvije godine razdvojenosti pomirili su se u srpnju, a danas su stali pred matičara u Istri

Upoznali su se prije pet godina pred kamerama u reality showu, Šibenčanka Marijana Kovačević, pobjednica Big Brothera 2011. godine, zbog Nikole Nemeševića, u kojeg se zaljubila u RTL-ovom reality showu, se i razvela. Neko vrijeme bili su sretni, a onda su uslijedili prekidi i pokušaji da spase vezu. Kad su 2014. jedno drugom rekli zbogom, činilo se kako je kraj konačan, no kad su u pitanju Marijana i Nemeš, iznenađenja nikad dosta.
Par se nakon dvije godine pomirio u srpnju, a samo mjesec dana nakon ponovnog susreta odlučili su se vjenčati. Svadba Šibenčanke i Beograđanina dogodila se u Novigradu u Istri.

'Da, prekid s Nemešom je konačan! To je agonija koja se duže odvijala. Pokušali smo raditi na tome. Ali, eto, ne ide. Gotovo je. Prekid nikad nije jednostavna stvar. Bilo s prijateljem ili osobom koju voliš. Bili smo dosta izloženi javnosti. I nije bila jednostavna odluka.  Odluka je pala. Nemam više strpljenja', izjavila je 2014. Marijana nakon prekida.

'Imala sam najbolje namjere. Mislim da sam dala sve od sebe. Nemoj plakati, Marijana. Ne ide. Žao mi je. I on je sam već shvatio. Kažem, to je bila agonija. Tu su se događale razne stvari. Ljubav ne pobjeđuje uvijek', zaključila je tada Šibenčanka i, čini se, pogriješila.

Nemeshijana is back

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Nemeš kežuelno dominira (@nemesh.boban.dzunglica) on