STRAST ZA MODOM

Pokušava li Josipa Rimac uhvatiti stil Amal Clooney?

11.09.2015 u 11:18

Bionic
Reading

Jedna od najatraktivnijih hrvatskih političarki od prvih dana karijere ulaže mnogo u svoj modni stil koji je danas vrlo odmjeren, a svojom strašću za modom, elegancijom i odabirom službenih kostima sve više podsjeća na odvjetnicu svjetskog glasa i suprugu holivudskog glumca Georgea Clooneyja

U hrvatskoj političkoj areni modno osviještene žene koje se osim u poslu vole dokazati i na modnom polju prava su rijetkost, no nekadašnja gradonačelnica Knina te odnedavno direktorica HDZ-ove izborne kampanje 35-godišnja Josipa Rimac odlučila je unijeti malo stila, života i elegancije u dosad bezličnu hrvatsku političku modnu priču.

Poput holivudskih heroina, Josipa Rimac na službenim se događanjima rijetko pojavljuje u istoj modnoj kombinaciji, dvaput odjevena ista haljina nedopustiv je slučaj. Svoj danas vrlo odmjeren modni stil pažljivo je gradila godinama. Na početku karijere mogla joj se potkrasti i ljubičasta boja cipela s mašnicom što danas zasigurno smatra jednim od svojih malih modnih promašaja. 

Crna je s vremenom postala njezina omiljena boja, no to nikako ne znači da se direktorica HDZ-ove kampanje odlučila za konzervativniji stil jer u dnevnim modnim kombinacijama ne bježi ni od čipke, crne i bijele, ni od vrlo ženstvenih krojeva i dekoltea.

Modna strast ove hrvatske političarke podsjeća na onu odvjetnice svjetskog glasa Amal Clooney koja je zahvaljujući medijskoj pažnji zbog udaje za donedavnog omiljenog holivudskog neženju Georgea Clooneyja od odvjetnice klasična stila postala modna ikona. Josipa Rimac pak zbog svoje modne osviještenosti zapela je za oko domaćoj javnosti, a kad se na sceni pojavila Amal, sličnost s gospođom Clooney bilo je teško zanemariti.

Maldives ❤️

A photo posted by Amal Clooney (@amalclooney) on

At Washington #work #amalclooney ??

A photo posted by Amal Clooney (@amalclooney) on