NAGRADNJAČA

Pogledajte 'Pirate s Kariba'

31.05.2011 u 10:38

Bionic
Reading

U naša kina 19. svibnja dolazi nova saga o kapetanu gusaru Jacku Sparrowu koji susreće zagonetnu ženu iz svoje prošlosti i strašnog kapetana Crnobradog. Continental film i tportal.hr tom prilikom svoje čitatelje nagrađuju originalnim nagradama iz filma (sat, marama, bočica za vodu, dnevnik). Osim nagrada iz filma, za vas smo pripremili i 5x2 ulaznice za 3D projekcije filma, koje možete iskoristiti u Movieplexu Zagreb, Cineplexxu Split i Cineplexxu Osijek.

Od producenta Jerrya Bruckheimera i reditelja Roba Marshalla stiže četvrti nastavak sage o 'Piratima s Kariba', jedne od najvećih filmskih franšiza u povijesti. Johnny Depp se vraća u svojoj kultnoj ulozi kapetana Jacka Sparrowa u akcijskoj avanturi s puno zabave i humora. Udružuje se s kapetanom Barbossom te zajedno kreću u misiju pronalaska izvora mladosti, ali uskoro doznaju da su Crnobradi i njegova kćer na istom zadatku.

Po dvije ulaznice za projekciju filma osvojili su:

Goran Ninić
Natalija Žmara
Martina Pirtošek
Damir Gabelić
Suzana Štrk

Ulaznice se podižu na blagajni kina (ovisno o mjestu prebivališta - Zagreb, Split ili Osijek), a vrijede od 31. svibnja do 7. lipnja.

Nagrade su osvojili:

Josipa Babić
Andrea Ražić
Borna Mikačić
Ida Lončarek

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.