PREMIJERA

Pogledajte novi spot Igora Geržine za singl ''Counting Stars'

  • Autor: D.Jagatić
  • Zadnja izmjena 13.11.2013 09:06
  • Objavljeno 13.11.2013 u 09:00
Igor Geržina

Igor Geržina

Izvor: Promo fotografije / Autor: igorgerzina.com

Saksofonist Igor Geržina predstavlja novi video spot za singl 'Counting Stars', instrumentalnu obradu popularnog hita sastava OneRepublic kojim najavljuje skori izlazak novog studijskog albuma pod nazivom 'One Click World'

Nakon globalnog uspjeha prošlog studijskog albuma „Metropolis“ koji je uvršten među vodeće albume na svjetskoj smooth jazz sceni za 2012. godinu te nakon što je osvojio radijski eter na čak tri kontinenta i postao dio redovnog programa najvećih svjetskih smooth jazz radio stanica poput Sky FM i Smooth Jazz Tampa Bay, novim singlom Igor Geržina najavljuje četvrto studijsko izdanje 'One Click World' koje se u prodaji očekuje početkom prosinca.

Odlučujući se za instrumentalnu obradu poznatog hita, Geržina svojim virtuoznim sviračkim umijećem još jednom potvrđuje status vrhunskog instrumentalista, a singl prati i video spot u realizaciji Alana Dovića i režiji Damiana Nenadića. Režiser Nenadić spojio je u svojoj viziji dvije naoko različite vještine, no zajednički nazivnici su im: perfekcionizam, upornost i strast. Uz Geržinino vrhunsko umijeće sviranja, u spotu pratimo priču mladih natjecatelja iz svakodnevice njihovih treninga.

'Ovo je bio moj popravni iz sata tjelesnog odgoja!' uz osmijeh je izjavio Geržina, 'Na sreću, nisu me tjerali da sviram na gredi tako da sam se čvrsto držao tla i svog saksofona, ali sam zaista uživao gledajući te prekrasne mlade ljude u njihovom vrhunskom umijeću!'

igorgerzina.com

igorgerzina.com

Izvor: Promo fotografije / Autor: igorgerzina.com


Saksofonist, kompozitor i producent Igor Geržina višestruki je dobitnik nagrada Porin i Status, a u svojoj dogogodišnjoj karijeri sudjelovao je na više od 80 diskografskih izdanja najpoznatijih izvođača na hrvatskoj glazbenoj sceni. Kao producent Jazz orkestra HRT-a također redovito surađuje s eminentnim imenima jazz scene.

Geržinin prošli studijski album 'Metropolis' osvojio je radijski eter na čak tri kontinenta i uvrstio se među vodeće albume na globalnoj smooth jazz sceni za 2012. godinu. 'Metropolis' je postao dio redovnog programa najvećih svjetskih smooth jazz radio postaja poput Sky FM-a, Groove FM-a, Smooth Jazz Tampa Baya, SmoothJazz.com Global Radija. O uspjehu 'Metropolisa' najbolje svjedoče intervjui na američkim radio postajama i recenzije na svjetskim smooth jazz portalima poput Examiner-a, Smooth Jazz Therapy ili Smooth Jazz Ride.

Igor Geržina diplomirao je na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i specijalizirao se na najpoznatijoj svjetskoj jazz školi Berklee College Of Music u Bostonu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!