'THE PROMISE' NA TPORTALU

Pogledajte live nastup Brucea Springsteena

17.12.2010 u 09:32

Bionic
Reading

Pogledajte nastup Brucea Springsteena i The E Street Banda na izvrsnom koncertu u Asbury Parku u New Jerseyu

Legendarni Boss prvi put je nakon netom objavljenog 'The Promise' izveo uživo pjesme s tog dvostrukog albuma, a samo kod nas ih možete i vidjeti.

Dvostruki CD 'The Promise – The Lost Sessions: Darkness on the Edge of Town' donosi 21 dosad neobjavljenu pjesmu.

'Ovo što imate u ruci je nova/stara ploča. Izgubljeni sessioni sa snimanja albuma 'Darkness' koji su mogli ili trebali biti objavljeni nakon albuma 'Born To Run' i prije kolekcije pjesama koja je postala album 'Darkness on the Edge of Town'. Tijekom te godine snimanja napravili smo mnogo albuma.

Kada bi se tome dodao materijal koji je 'Darkness' imao u svojem originalu, došlo bi se do 40 pjesma i četiri albuma. Mi smo objavili jedan. Još uvijek vjerujem da je to bio onaj pravi album jer vjerojatno ne bih ovo sada pisao i vi to ne biste čitali. Ali glazba koja je ostala neobjavljena je bitna', poručuje Springsteen, napominjući kako se prije objavljivanja ovog izdanja vratio 30 godina.

Sve pjesme s dvostrukog albuma 'The Promise' su sa sessiona iz 1977. i 1978. godine. Neke je ipak malo doradio, a neke su ostale baš onakve kakve ih je snimio tih godina. Uživajte u majstorijama velikog Bossa.