'VOLITE LI MLAĐE?'

Pogledajte: Frano Lasić izgubio živce pred kamerama!

14.05.2015 u 17:58

Bionic
Reading

Glumac je nedavno oženio 30 godina mlađu Beograđanku, a u razgovoru za 'Balkan Caffe' na pitanje novinarke voli li mlađe žene, toliko se uzrujao da je u jednom trenutku umalo napustio intervju

Vječiti šarmer, kako mu mediji često tepaju, Frano Lasić prošlog vikenda u Beogradu oženio se za čak trideset godina mlađu Srpkinju Milenu Matić

Na šarm djevojke preko one strane Bajakova, glumac je pao prije dvije godine, a zbog ljubavi je više počeo boraviti u srpskoj prijestolnici, gdje je otvorio i noćni klub.

Ipak, ovom Dubrovčaninu pitanja o tome je li mlađe uistinu slađe i nisu baš najbolja sjela! Naime, za nedavnog gostovanja u emisiji 'Balkan Caffe', svojevrsnoj inačici 'Red Carpeta' koju uređuje i vodi Daniel Delale, Lasića je novinarka pomalo isprovocirala pitanjima o tome voli li mlađe žene.


Frano Lasić s novom, trideset godina mlađom suprugom

'Malo mi je to neukusno pitanje s obzirom na to da imam 60 godina', odgovorio je glumac, na što mu je novinarka rekla da ga pita činjenice i da bi voljela da joj kaže voli li mlađe žene.

Vidljivo iznervirani Frano na to joj je rekao: 'Ne, mene ne privlače mlađe žene i diže mi se kosa na glavi od ovih pitanja.' U jednom trenutku glumac je počeo skidati 'bubicu' i zamalo otišao s intervjua.

Podsjetimo, Lasić iz prošlih brakova ima troje djece. Sina Janka (33) dobio je s prvom suprugom Majom Nikšić. Potom se oženio s Ljiljanom iz Beograda i već nakon 21 dan razveo. Kći Linu (19) i sina Luku (17) dobio je u braku s trećom suprugom Živom Stupnik.

Prilog u kojem možete vidjeti Lasićevu reakciju pogledajte u nastavku od 13. minute i 45. sekunde.