NAGRADNJAČA

Pogledajte film 'Sramota' - dobitnici

30.05.2012 u 09:20

Bionic
Reading

Jedan od najbolje ocijenjenih filmova u posljednjih godinu dana, 'Sramota' od ovoga četvrtka, 31. svibnja započinje se prikazivati ekskluzivno u kinu Cineplexx Centar Kaptol. Riječ je o drami koja je prošle godine nagrađena dvjema nagradama na uglednom filmskom festivalu u Veneciji – osvojila je nagradu kritike te nagradu za najboljeg glavnog glumca! Continental film i tportal.hr poklanjaju 5x2 ulaznice svojim čitateljima.

Brandon je Njujorčanin koji bježi od intimnosti i stvarnog odnosa sa ženama, prepuštajući se kompulzivnoj ovisnosti o seksu. Samo mu se jedna žena može približiti – njegova sestra Sissy. Ako se Brandon u javnosti i može pretvarati da je sasvim prosječan, Sissy je od toga davno odustala. U besparici i impulzivna, ona upada u Brandonov stan na rubu samouništenja. Brat i sestra izvlače jedno iz drugoga ono najgore.

U filmu su glavne uloge ostvarili Michael Fassbender kao Brandon koji je za ovu ulogu, pored nagrade u Veneciji, zaradio nominaciju u kategoriji glavne muške uloge za prestižni Zlatni globus te Carey Mulligan kao Sissy koja je osvojila nagradu u kategoriji najbolje sporedne glumice na Hollywood Film Festival.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Biserka Majstorović
Martina Strunjak
Davor Hrelja
Petra Vlašić
Sanja Vešligaj