'WHAT DO WE HAVE IN OUR POCKETS?'

Pogledajte film Gorana Dukića u konkurenciji Sundancea

22.01.2013 u 13:10

Bionic
Reading

Kratki film hrvatskog redatelja na radu u Los Angelesu Gorana Dukića, 'What Do We Have in Our Pockets?' ušao je u konkurenciju Sundance Film Festivala

Kratki film 'What Do We Have in Our Pockets?', nastao na temelju kratke priče Etgara Kereta, u tehnici stop-animacije izvire iz junakovih džepova, pretačući se u svakodnevnu ljubavnu priču.

Drugi je to film Gorana Dukića, hrvatskog redatelja na radu u Los Angelesu,nastao na temelju kratkih priča izraelskog pisca Etgara Kereta. Prvi, 'Wristcutters: A Love Story', u Europi distribuiran kao 'Pizzeria Kamikaze', osvojio je nagrade na brojnim američkim i svjetskim festivalima.

Ulazak u konkurenciju jakog Sundance Film Festivala najavljuje sličnu sudbinu i četverominutnom filmu 'What Do We Have in Our Pockets?'. Prije no što stigne do nas, pogledajte ga u nastavku.

Dodajmo da će na programu Sundance Film Festivala premijerno biti prikazana i hrvatska manjinska koprodukcija 'Krugovi' u režiji Srdana Golubovića i hrvatskoj koprodukciji Propeler filma

A sad, 'Što imate u džepovima?':