BEBA NA PUTU

Plivaču Ryanu Lochteu Božić je ove godine stigao ranije

15.12.2016 u 10:27

Bionic
Reading

Sve obožavateljice osvajača 12 olimpijskih medalja Ryana Lochtea prvo su razočaranje doživjele u listopadu ove godine, kada je slavni plivač objavio da se zaručio sa svojom djevojkom, a koju je upoznao samo devet mjeseci prije toga. Novi šok za njih zasigurno je bio kada su doznale da plivač i manekenka Kayla Rae Reid uskoro čekaju najslađe brige - one roditeljske

U listopadu ove godine, kada je zaprosio svoju djevojku Kaylu Rae Reid, osvajač 12 olimpijskih medalja Ryan Lochte u potpunosti je iznenadio svoje obožavatelje. Naime, 32-godišnji plivač je sedam godina mlađu manekenku upoznao samo devet mjeseci ranije na partyju u West Hollywoodu, a i novom objavom razočarao je pripadnice ljepšeg spola.

Ryan Lochte i Kayla Rae Reid u vezi su od siječnja ove godine

Ryan Lochte i Kayla Rae Reid na svojim su društvenim mrežama objavili novost da čekaju bebu, a sve je popraćeno, kako drugo, fotografijama iz bazena na kojima Lochte ljubi trbuščić svoje zaručnice. 'Moj je božićni poklon stigao ranije. Ne mogu dočekati iduću godinu', napisao je pokraj fotografije slavni plivač uz nezaobilazne hashtagove #najboljavijestkojusamikadaprimio, #uzbuđen, #obitelj i #ljubav. Niti lijepa Kayla Rae Reid nije propustila napisati nešto uz svoju fotografiju. 'Baš kada pomisliš kako si sve stvari posložio život te dodatno iznenadi blagoslovom kada to najmanje očekuješ. Jako sam sretna da mogu sa svima vama podijeliti ovu divnu vijest.' Njezin hashtagovi dodatno su opisali uhvaćeni trenutak u bazenu - #trudnismo, #2017.

Memories forever!!! #thelochtes #LA

Fotografiju objavljuje Ryanlochte (@ryanlochte)

U listopadu ove godine par se i zaručio

Date night Watching @hornets game last night #clt #basketball #spectrumcenter

Fotografiju objavljuje Ryanlochte (@ryanlochte)


Inače, uz Ryana Lochtea vezan je skandal tijekom Olimpijskih igara u Rio de Janeiru ovog ljeta, kada je izmislio priču da je s četvero kolega opljačkan tijekom vožnje taksijem u Brazilu. Optužen je zbog lažne priče, a morao je i platiti 20 tisuća dolara da bi optužbe bile odbačene.

Ovom fotografijom Ryan Lochte je obožavateljima otkrio da očekuje prinovu u obitelji