PRED OLTAROM

Petra upecala bogatuna s jahtom

22.04.2009 u 14:00

Bionic
Reading

Sinoć se Petra svojim sustanarkama hvalila da je prošle godine sa svojim dečkom u njegovom 'dodićubro' plovila od otoka do otoka, a da sad zna i u koju će luku najmirnije uploviti - onu dubrovačku

Čini se da je Petri netko dobro stao na žulj, jer tek je sada razvezla priču o svojem dečku i njihovim planovima. Farmericama je rekla da je ta veza vani prava i da su njih dvoje pred brakom. Djevojke su cijelo vrijeme pričale šatrovačkim, a umjesto imena koristile su inicijale, tako da je teško znati o kome je tu riječ.

Petra je rekla da je kad poludi psiho i da će sa svojim dečkom uploviti u dubrovačku luku i nafu.... ga da Stradunom šeću naprijed - nazad. Sonja je na to rekla: 'To će biti brutalno!' te dodala da će oni šetati tako dugo dok se ne pojavi 'ona'. Iako 'nju' djevojke nisu imenovale, moguće je da se radi o Tanji Jovanović, koja je i sama izjavila da je Petra načula da ona nešto vani ima s njezinim dečkom, pa je zato namjerno blati. Petra je očito dobila informacije izvana te se bacila na planiranje osvete.

Sonja je nastavila: 'Znaš što, neće biti dobro kad ti nju vidiš', na što je Petra odgovorila da će se 'pokušati skulirati radi sebe'. Tada su povele zanimljiv razgovor o novinama i što se o njima vani piše. U tom trenutku produkcija nam je uskratila ton kako ne bismo čuli nastavak i saznali da farmeri zapravo ne žive u izolaciji od vanjskog svijeta.

Pogledajte video: