PUT PUTUJEM

Petra Nižetić napušta Hrvatsku, evo gdje će živjeti

07.10.2016 u 14:15

Bionic
Reading

Blogerica i producentica Petra Nižetić spakirala je stvari i odlazi preko Bare. Uoči odlaska priredila je oproštajnu večer s prijateljicama iz Splita budući da za nekoliko dana putuje kod svog dečka Frane Mastelića u San Francisco. Na Petrinoj oproštaljki okupile su se bivša misica i supruga proslavljenog košarkaša Dine Rađe, Viktorija Rađa te splitska fotografkinja Sonja Dvornik koja je na Instagramu podijelila i fotografiju te večeri

'Idem u posjet dečku, samo ću se sad neko dulje vrijeme zadržati u Americi', rekla je kratko Petra za tportal. Ondje je već boravila i navikla se na tamošnji život, no jako je nostalgična pa je srce uvijek domu vraća.

'Falit će mi roditelji, brat, prijatelji i pas, ali ne idem na kraj svijeta', smije se Petra koja će iz Amerike nastaviti pisati svoj blog ModaKomoda, a naći će vremena i za obilazak brojnih destinacija budući da je njezin dečko avanturist te je svojevremeno u 15 mjeseci motorom obišao Sjevernu i Južnu Ameriku, Afriku i Europu.
Petra i 33-godišnji Sinjanin upoznali su se prošlog ljeta u Fabrici na Visu i odmah kliknuli. Frano je bivši košarkaš, ima diplomu višeg američkog sveučilišta iz biznis menadžmenta i živi u San Franciscu.

Americana ❤️ #svestajeizsplitalipoje #dogodinenapanj #daobistoamerika

A photo posted by SONJA DVORNIK (@sonjadvornik) on


Petra i Frano upoznali su se prošle godine na Visu i već je jednom boravila kod njega u San Franciscu

• bff ?? • w/ @jjukica

A photo posted by Petra Nizetic (@modakomoda) on