BEZ ZADRŠKE

Petra Nižetić iskreno o najvažnijoj životnoj odluci

22.09.2016 u 12:00

  • +9

Otvorenje dućana Twin Set u Gundulićevoj ulici

Izvor: Pixsell / Autor: tportal

Bionic
Reading

Na otvorenju novog dućana s high street modom u samom centru Zagreba okupile su se ljubiteljice mode. Olja Vori, Andrea Andrassy i Marija Borić razgledale su najnovije modele kako odjeće tako i cipela i modnih dodataka, a Petra Nižetić otkrila nam je da trenutno radi na renoviranju bratovog stana, nakon čega se na neko vrijeme seli kod dečka Frana Mastelića u Ameriku

'U listopadu bih trebala otići u Ameriku. Privodim sada kraju neke poslove i onda krećem. Ima sve to svoje mane i prednosti, a znam da takav komoditet koji imam doma neću nigdje imati', priznala je za tportal Petra Nižetić, uzvanica na službenom otvorenju dućana talijanskog brenda ženske odjeće Twin Set Simona Barbieri, koji fashionistice diljem svijeta vjerno prate više od dvadeset godina. Osim odjeće, u strogom centru Zagreba nude se cipele i modni dodaci, a što je zapelo za oko Petri, koja se na neko vrijeme seli kod dečka Frana Mastelića u Ameriku, otkrila nam je u kratkom razgovoru.


Petra Nižetić, Andrea Andrassy, Marija Borić i Ana Radišić

'Naravno da sam pronašla tamo nešto i za sebe. Odabrala sam divan vintage kaput s tom retro notom. Kada je o modi riječ, ja sam miks svega. Jako volim stvari s buvljaka koje redovito kombiniram s odjećom i cipelama iz dućana. Nekada to bude suvislo, a nekada baš i ne. Tu i tamo si priuštim i neki skuplji komad, no ne volim biti hodajuća reklama', rekla je Petra te dodala kako je nedavno dobila poslovnu ponudu koju nije mogla odbiti. 'Renoviram bratu stan', otkrila je Petra.

Na pitanje kako to da je njezin brat, pjevač Luka Nižetić, upravo njoj povjerio tu ulogu, Petra je rekla: 'A što će, jedina sam mu sestra pa mi mora vjerovati, a s druge strane, u tom sam stanu i ja živjela deset godina, pa nekako mislim da to mogu. Tek smo počeli s renovacijom i prije veljače zasigurno neće biti gotov. Još uvijek nemamo finalnu ideju, ali znamo da će biti dosta industrijski, uz dekorativne i nešto drvenih detalja. Trenutno smo u potrazi za umjetnicima koji će napraviti neki fora namještaj.'


Prijateljice Olja Vori i Lana Zrnić

Osim Petre, na otvorenju dućana bile su poznate Hrvatice poput Olje Vori, Marije Borić, Andree Andrassy i Ane Radišić, koje su u bogatoj ponudi pronašle savršen komad koji će se odlično uklopiti u njihov modni izričaj.