ODUŠEVIO SPLIT

Petar Grašo: 'Čekaju me red, rad i disciplina'

16.02.2016 u 09:27

Bionic
Reading

Petar Grašo u noći uoči Valentina u prepunoj Spaladium Areni oduševio je sve poklonike dobre glazbe koji su na njegov koncert došli iz cijele Hrvatske te iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Austrije, pa čak iz Australije. Koncert je oduševio više od 12.000 posjetitelja koji su uživali u izuzetno efektnom scenskom nastupu i u svakom taktu splitskog glazbenika i njegovog benda

Pokazao se ne samo kao vrhunski glazbenik s bogatim opusom, nego i majstor držanja atmosfere u velikom prostoru poput arene, a publika mu je uzvratila na najbolji mogući način pjevajući sve njegove pjesme. Može se reći i da je dirigirao zborom koji broji 12.000 ljudi. Sve što se događalo u splitskoj areni pokazuje da se publika i Grašo vole i da su njegove pjesme - pjesme za sva vremena.

Bilo je mnogo emotivnih trenutaka tijekom koncerta, posebno izlazak Tonča Huljića na pozornicu koji je dočekan ovacijama. Grašo i Huljić izveli su svoj hit 'Providencu', a nastup Huljićeva benda Madre Badessa publika je izvrsno prihvatila. Očekivano kulminacija koncerta bila je moćna izvedba pjesme 'Moje zlato' prilikom koje se Grašo posebnim dizalom podignuo iz dna pozornice s koncertnim klavirom.

'Ovo je jedan od koncerata koji se pamti doživotno. Osjećala se tolika količina radosti da si je mogao gotovo opipati. Split je grad koji je najkritičniji prema svojima to je poznato i zato mogu reći da se nakon ovakvog koncerta osjećam da doista vrijedim. Ja i moj grad jedan drugom smo priuštili jednu nezaboravnu večer', izjavio je Grašo.

Grašo je svojim nastupom u Spaladium Areni pokazao da je istinska glazbena zvijezda pred kojom je još puno nastupa i dug vijek trajanja, jer ovo je bio koncert za pamćenje – pun energije, emocija i dobre glazbe.

'U narednom razdoblju čekaju me red, rad i disciplina. Uskoro snimam novi singl, tako da odmora do srpnja za mene nema', rekao nam je Grašo. Valentinovo nije proveo sa svojom voljenom Danijelom Martinović jer su oboje imali koncertne obaveze.