DAJE SAVJETE

Petar Dragojević: Oliver je stric za poželjeti

23.01.2015 u 07:06

Bionic
Reading

Nećak Olivera Dragojevića vratio se na glazbenu scenu, a singl 'Potpisujem' već je krenuo u osvajanje radijskog i televizijskog etera

Nakon kraće stanke Petar Dragojević (35) vratio se na glazbenu scenu, a novu pjesmu potpisuje mu Dušan Bačić, zadužen za hitove Jelene Rozge, Severine, Nede Ukraden i ostalih pjevača s područja regije. 'Već sam neko vrijeme želio surađivati s njim i kad smo se našli u Zagrebu, Dušan je pristao te mi za nekoliko mjeseci ponudio pjesmu. Zadovoljan sam prvim reakcijama', rekao nam je splitski pjevač i otkrio da mu je, osim supruge Andree (30) i troje djece – Davida (6), Emanuela (4) i Jone (2) - jedan od najvećih kritičara stric Oliver.


'On mi je oduvijek davao savjete i govorio da budem svoj. Mislim da je stric kakvog samo mogu poželjeti. Drago mu je da sam i ja prisutan na glazbenoj sceni', ističe Petar, kojemu je prije tri i pol godine umro tata Aljoša. 'Nenadoknadiv je to gubitak za mene i cijelu obitelj. Stalno ga se sjetimo i on je uvijek tu negdje, među nama, kao da nije ni otišao', kaže Petar, otkrivajući da će uskoro dobiti i četvrto dijete. S obzirom da je u njegovoj obitelji dosadašnja praksa bila da se djeci daju biblijska imena, tako će biti i sada, no on i Andrea tek se trebaju odlučiti kako će nazvati curicu ili dečka.