ODMOR U ZADRU

Perišić i Olić znaju kako ugoditi suprugama

01.07.2016 u 15:42

Bionic
Reading

Završetkom Europskog nogometnog prvenstva, reprezentativci su krenuli na zasluženi godišnji odmor. I dok Ivan Rakitić s obitelji ljetuje na otoku Ugljanu, Ivan Perišić svoje najbliže poveo je u Zadar gdje su se družili s bivšim reprezentativcem Ivicom Olićem i njegovom suprugom Natalie

'Prošle noći s našim dragim prijateljima, s obitelji Olić', napisao je Ivan Perišić pored fotografije koju je objavio na Instagramu. Nakon povratka iz Francuske, a prije klupskih obaveza u Italiji, Perišić je sa suprugom Josipom i djecom, sinom Leonardom i kćerkom Manuelom posjetio Zadar. Kratak odmor odlučili su provesti s još jednim nogometašem, bivšim hrvatskim reprezentativcem, Ivicom Olićem i njegovom suprugom Natalie.

Bračni parovi su nakon šetnje po Zadru ogladnjeli, pa su posjetili restoran Foša i u njemu odlučili večerati, na terasi s pogledom na uvalu. Maleni Leonardo nije imao mira pa je odlučio istražiti morske životinjice koje su u ponudi restorana, a najviše su mu se svidjeli jastozi koji su ga ostavili bez daha.

.. his ?? #priceless .. ?????????? #OdeGaStavi #Leonardo ..

Video koji objavljuje @ivanperisic444

Malenog Leonarda jastozi su ostavili bez daha

Osim dana koje su proveli zajedno igrajući za reprezentaciju, zanimljivo je kako su obojica dvije godine igrala u Bundesligi, u Wolfsburgu. Perišić trenutačno igra kao krilni vezni igrač u talijanskom prvoligašu Interu iz Milana, a Ivica Olić je i dalje u Njemačkoj i igra na poziciji napadača u HSV-u, no od danas ugovor više nema te je slobodan igrač. U ožujku ove godine, Ivica Olić se nakon 14 godina igre za reprezentaciju i 20 postignutih golova pod hrvatskom zastavom, službeno od nje i oprostio. 

????

A photo posted by @joop8 on

Sto reci... Pocascena sam ??????

A photo posted by @joop8 on

Josipa Perišić ne krije ponos što je Ivan Perišić, unatoč konačnom porazu, odlično igrao na prvenstvu

With ?? Natali.. Freundinnen ??

Fotografija koju objavljuje @joop8

Popodne su Josipa Perišić i Natalie Olić provele na plaži