NESTALA IM PRTLJAGA

Penelope Cruz i Javier Bardem stigli u Sarajevo

07.09.2011 u 14:11

Bionic
Reading

Dok brojni slavni ljudi provode ljeto na našem Jadranu, Penelope Cruz odlučila je skoknuti do Sarajeva, i to radno. Društvo su joj pravili suprug javier Bardem i sinčić Leo koji je rođen u siječnju ove godine

RadioSarajevo saznaje da je slavni glumački par u Sarajevo stigao redovnim letom iz Munchena, a nakon što su sletjeli ustanovili su da im je nestala prtljaga, pa je na aerodromu pokrenut redovan postupak za takve slučajeve.

Penelope Cruz iz zgrade zračne luke izašla je na zadnji izlaz, tako da taj trenutak nije zabilježio ni jedan fotoreporter ili snimatelj.

U glavnom gradu Bosne i Hercegovine lijepa glumica će snimati dijelove filma 'Venuto al Mondo' u kojem ima glavnu ulogu, piše bosanski Source.ba.

Redatelj filma Sergio Castellitto već je izabrao nekoliko, zasada tajnih, lokacija na kojima želi snimati, a nagađa se da će se snimanje filma počet će 12. rujna, a jedna od mogućih lokacija na kojoj će se snimati je i Đerzelez-Alijina kuća u ulici Sagrdžije na Baščaršiji.

Penelope Cruz u filmu glumi udovicu koja nakon rata dolazi u Sarajevo da bi svom sinu pokazala grad u kojem je rođen njegov otac. Radnja filma preuzeta je iz romana talijanske književnice Margaret Macantini.