RAK SE PROŠIRIO

Patrick Swayze se počeo pripremati za smrt

27.11.2008 u 14:43

Bionic
Reading

Nakon što je saznao da se rak od kojeg već neko vrijeme boluje proširio na jetru, Patrick Swayze se počeo pripremati za smrt i opraštati od svojih najmilijih

Iako se u jednom trenutku činilo da Patrick Swayze dobiva bitku protiv smrtonosne bolesti, svjetski mediji su prenijeli vijest da se slavnom glumcu rak proširio na jetru. Kada su to uvidjeli, doktori su Patricku rekli da mu je preostalo još jako malo vremena, te se on odlučio pripremiti za neminovni kraj.

'I prije nego što su mu doktori rekli vijest, Patrick je to i sam znao jer je u zadnje vrijeme opet oslabio, te mu je razina energije bila jako niska', rekao je jedan od glumčevih prijatelja za časopis National Enquirer.

Kada su saznali da se kraj bliži, Patrickova žena Lisa, s kojom je u braku 33 godine, nazvala je njegova brata Donnyja i rekla mu da pod hitno treba doći u Chicago, kako bi se oprostio od Swayzea.

Donny je nakon razgovora bio u šoku jer, kako je Lisa neutješno plakala, pomislio je da mu je brat već na samrtnoj postelji što ipak nije bio slučaj.

No, ako su doktori u pravu, Patricka sada, nažalost, samo čudo može spasiti.