IZ VEDRA NEBA

Ovog ljeta nižu se svadbe naših poznatih parova

29.05.2016 u 07:43

Bionic
Reading

Još prošlog ljeta Nevena Rendeli i Marijan Bračulj bili su supružnici, a ovog ljeta oboje će sa svojim novim partnerima ući u drugi brak. Nevena će nakon godinu dana veze postati supruga snimatelja Maka Vejzovića, a njezin danas bivši suprug Marijan Bračulj oženit će misicu Antoniju Gogić koja će mu uskoro roditi kćer. Vjenčanje koje je došlo iz vedra neba je i ono Borisa Novkovića i Ines Katić nakon pola godine ljubavi. Jedina koja će se udati nakon nekoliko godina veze i godinu dana zaruka s Javorom Vrkljanom je televizijska voditeljica Edita Misirić

Odvest ću te na vjenčanje, ljubavi moja... stihovi su koji će obilježiti ljeto mnogih naših poznatih parova. U samo mjesec dana njih troje najavili su svoje svadbe. RTL-ova voditeljica Edita Misirić zaručila se prošle godine u lipnju za dugogodišnjeg dečka Javora Vrkljana, a njihovo vjenčanje očekuje se ovog ljeta.

Par čija je svadba došla kao veliko iznenađenje jest televizijska urednica i voditeljica Nevena Rendeli i njezin odabranik. Da život piše zanimljive priče, dokaz su upravo ona i njezin bivši muž koji su se ni u godinu dana razveli i sad su oboje pred drugim brakom. Nevena će u drugu bračnu luku uploviti ovog ljeta s Makom Vejzovićem, najvjerojatnije na Kornatima. Ljubav koja se rasplamsala prošlog ljeta na Hvaru bit će okrunjena brakom na njihovu prvu godišnjicu.

A Nevenin bivši Marijan Bračulj ženi se također već sljedećeg mjeseca za misicu Antoniju Gogić koja će mu uskoro roditi kćer. I njihove zaruke došle su nakon pola godine veze. Boris Novković također se ovog ljeta odvažio na treći brak s 19 godina mlađom Zadrankom Ines Katić. Bit će to vjenčanje nakon ni godinu dana veze, a dogodit će se u Dalmaciji. I voditeljica Iva Šulentić također će krajem ljeta ili na jesen reći 'da' dugogodišnjem dečku, doktoru psihologije Igoru Mikloušiću.


Nevena i Mak spremaju vjenčanje na Jadranu


Antonija Gogić i Marijan Bračulj vjenčat će se sljedećeg mjeseca 


Ines Katić i Boris Novković ovog ljeta također će 

postati supružnici



Edita Misirić i Javor Vrkljan također spremaju ljetnu svadbu

Tportal/privatni album
Iva Šulentić i Igor Mikloušić, nagađa se, ovog jjeta također 
će postati supružnici