MAŠTOVITA GLUMICA

Ovo su lude cipele u kojima bi Nina voljela vidjeti dečka

07.10.2015 u 14:55

Bionic
Reading

Riječka glumica sa zagrebačkom adresom svojem je 19 godina mlađem dečku, srpskom glumcu Milanu Mariću dala zanimljiv modni prijedlog. Fotografijom, koju je podijelila na društvenim mrežama, pokazala je u kakvom bi ga modelu cipela voljela vidjeti na njegovoj kazališnoj premijeri predstave 'Aveti'

'Da ti kupim za premijeru 'Aveti?'', napisala je pored fotografije Nina Violić. Glumica poznata po dobrom humoru svom je dečku namijenila krokodilske cipele, ali s tijelom krokodila. On joj je odgovorio: 'Ovo je proljeće/ljeto, ima neki meda?' Beogradski glumac sprema se za premijeru predstave 15. i 16. listopada u beogradskom Bitef teatru.


U ovakvom modelu cipela Nina bi voljela vidjeti svog dragog na premijeri

Četrdesettrogodišnja Nina i 24-godišnji Milan upoznali su se u Beogradu prošle godine, kada je glumica ondje gostovala s predstavom 'Kako smo preživjele'. Milan je tada tek diplomirao glumu i postao član Jugoslavenskog dramskog pozorišta. Druženje su nastavili i u Zagrebu, u kojem je Milan boravio zahvaljujući predstavi 'Mali mi je ovaj grob'. Nerijetko ih se može vidjeti na brojnim javnim događanjima te u romantičnoj šetnji zagrebačkom špicom ili na kakvom koncertu, poput festivala InMusic. Milan se jako dobro slaže s Nininom 13-godišnjom kćeri Rozom iz glumičinog braka s glumcem Tvrtkom Jurićem.

I ljeto su proveli skupa, a on se na svom profilu na Instagramu pohvalio prelijepom zajedničkom fotografijom.

...

A photo posted by Milan Maric (@eugensmesni) on