NAKON PRIJATELJSTVA

Ovo je nova djevojka Janka Popovića Volarića!

09.01.2015 u 14:03

Bionic
Reading

Nakon dvije godine samovanja Janko Popović Volarić ponovno je zaljubljen, a sa ženom koja ga je osvojila veže ga dugogodišnje prijateljstvo

Prije dva dana, kad je Janko Popović Volarić viđen u društvu tajanstvene brinete u zagrebačkoj Ikei, u kojoj je odlično raspoložen par razgledavao namještaj, potvrdila su se šuškanja da poznati glumac dvije godine nakon razvoda od Jelene Veljače više ne samuje.

Izgledali su opušteno i sretno, ležerno odjeveni, a tijekom kupovine nisu se obazirali na znatiželjne poglede prisutnih. Kako doznajemo iz izvora bliskih paru, atraktivna dama koja je usrećila 34-godišnjeg glumca je kostimografkinja Mirta Stojković, prijateljica njegove bivše supruge. Razlog njihovog zajedničkog šopinga je, saznajemo, Jankovo skoro preseljenje na novu zagrebačku adresu.

O novoj ženi u svom životu Janko uporno šuti, a kako doznajemo, riječ je o dugogodišnjem prijateljstvu koje je nedavno preraslo u ljubav.

Glumca i njegovu tajanstvenu djevojku spojili su slični pogledi na život, a zbog ljubavi Janko sve više vremena provodi na relaciji Zagreb-Beograd, u kojem Mirta ima privatni posao. Da je ponovo zaljubljen, Janko nije želio demantirati, ali ni komentirati, izjavivši da je 'situacija previše komplicirana da bi o njoj pričao'.

Prije dvije godine, nakon pet godina zajedničkog života, Janko se rastao od glumice i scenaristice Jelene Veljače, razvod je bio prijateljski, a njihov je odnos ostao takav i danas. Rastavom od Jelene Janko je bio čest gost popularnih zagrebačkih klubova, no posljednjih mjeseci nije viđen u zagrebačkom noćnom životu.

Vjeru u ljubav i brak ni nakon rastave nije izgubio, potvrdio je to u mnogim svojim intervjuima. A razloga za to Janku je zasigurno dala i nova žena u njegovom životu i njihova zajednička sreća koju što dulje žele zadržati samo za sebe.