MATILDE MOURINHO

Ovako po Jadranu partija kćerka Josea Mourinha

19.07.2016 u 21:37

Bionic
Reading

I dok je provalnik pokušao opljačkati njihov luksuzni stan u centru Londona, kćerka poznatog nogometnog trenera Josea Mourinha, 19-godišnja Matilde Mourinho, pripremala se za ludi provod na splitskoj Ultri. Očeva mezimica u Hrvatsku je stigla u društvu dečka Dannyja Grahama, nakon što su uživali na egzotičnim Maldivima

Nakon odmora na egzotičnim Maldivima, partijanje na splitskoj Ultri dio je ljetne turneje kojom se može pohvaliti kći Josea Mourinha, trenera Manchester Uniteda, 19-godišnja Matilde Mourinho, koja je u Hrvatsku stigla s dečkom Dannyjem Grahamom. Prije ludog provoda u Splitu bili su i na plaži Zrće kodNovalje na Pagu, a kratak odmor od tulumarenja potražili su i na Šolti

Svoj dolazak u Hrvatsku najavili su putem Instagrama Dannyja Grahama koji je ispod zajedničke fotografije napisao: '???? We Coming ????' (op. a., Hrvatska, dolazimo). U Splitu, na glazbenom festivalu Ultra bili su smješteni u Very VIP zoni, čija je cijena 3.000 kuna, no kćeri jednog od najpoznatijih i najtraženijih svjetskih nogometnih trenera taj novac ne predstavlja nikakav problem.

???? We Coming ????

Fotografiju objavljuje Danny Graham (@dan_graham96)

Matilde Mourinho i Danny Graham dolazak u Hrvatsku najavili su putem Instagrama

Na splitskoj Ultri tulumarili su u Very VIP-u čija ulaznica košta oko 3.000 kuna

Zanimljivo je kako je Jose Mourinho umalo opljačkan u svom stanu upravo u vrijeme dok se Matilde Mourinho pripremala za večernji odlazak na Ultru. Naime, nekoliko sati nakon što je u Wimbledonu pratio muško finale u tenisu, Mourinho se vratio u stan u središtu Londona. Nekako u to vrijeme, mladić imena Gabor Roman uspio je provaliti u podrum kuće, no već na ulasku ga je ugledala Mourinhova zaposlenica koja se prestrašila i vriskom pozvala zaštitara koji je potom svladao pljačkaša. Kriminalac iz Istočne Europe ubrzo se našao iza rešetaka.

pre ultra

Fotografiju objavljuje Matilde Faria (@matildefmf)

Odmor na Šolti prije tulumarenja na Ultri

last day ✨

Fotografiju objavljuje Matilde Faria (@matildefmf)

Matilde Mourinho tatina je mezimica

Cijela situacija nije omela Mourinhovu kćer da se dobro zabavi na hrvatskoj obali. Devetnaestogodišnja Matilde prvo je dijete Mathilde i Josea Mourinha koji imaju još i tri godine mlađeg sina Josea Marija Jr. Mourinho u svijetu nogometa ima reputaciju čovjeka koji zna što želi i zna kako dobiti to što želi. Neumoljiv i oštar, u privatnom životu nije ni približno takav. U mnogobrojnim intervjuima vječito ističe kako glavnu riječ u njegovoj kući vode dvije žene - supruga Mathilde i kći Matilde, koje imaju posljednju riječ u svim odlukama. Matilda Mourinho prije godinu je dana završila srednju školu i velika joj je želja raditi u modnom svijetu. A da je velika ljubiteljica mode i očeva mezimica, dokazala je i prošle godine kada ju je Jose Mourinho poveo sa sobom na crveni tepih u povodu dodjele nagrada časopisa GQ. Iako se nerado pojavljuje na javnim događanjima, Mourinho je tada priznao kako je na dodjelu nagrada stigao isključivo jer ga je kći nagovorila na to. A Matilde? Ona je ostavila sve bez teksta pojavivši se u Balmainovoj haljini koja je više otkrivala nego skrivala. S dubokim dekolteom prošetala je ruku pod ruku sa svojim ocem kojem se na licu očitovala nervoza. No svojoj mezimici nije mogao prigovoriti. Iako bi mnogi roditelji zabranili svojim kćerkama da se tako odjevene pojave u javnosti, Mourinho očito nije imao pravo glasa.

I didn't manage to vote ?? ??

Fotografiju objavljuje Danny Graham (@dan_graham96)

Prije Hrvatske, Matilde i Danny uživali su na Maldivima

went looking for nemo but only found this dude @dan_graham96 @jose_fariafelix

Videozapis objavljuje Matilde Faria (@matildefmf)

'U potrazi za Nemom', napisala je Matilde uz video s Maldiva

'Moja supruga, sin i kći imaju najveći utjecaj na mene i oni su šefovi u kući. Oni sve kontroliraju, osobito kada je riječ o promjeni posla, lokacije stanovanja i slično', rekao je 53-godišnji Mourinho u jednom intervjuu. Zanimljivo je kako unatoč silnom novcu koji zarađuje, on i supruga trude se djecu naučiti kako novac ne pada s neba te kako nisu svi ljudi na svijetu sretni. Stoga su se svi priključili Svjetskom programu borbe protiv gladi, čiji je Mourinho ambasador, a djecu su vodili i u Obalu Bjelokosti kako bi postali svjesni kako na svijetu ima jako puno gladnih ljudi. Matilde Mourinho trudi se što više sudjelovati u akcijama za pomoć gladnima te je stoga jako aktivna i na Twitteru.

summer16

Fotografiju objavljuje Matilde Faria (@matildefmf)

Svoju sreću 19-godišnja Matilde pronašla je u zagrljaju svog vršnjaka Dannyja Grahama

☀️

Fotografiju objavljuje Matilde Faria (@matildefmf)

Ljeto je Matilde Mourinho odlučila provesti sa svojim dečkom

I dok s jedne se strane bori za gladne, s druge strane Matilde uživa u luksuznim lokacijama diljem svijeta. Nakon navodne veze s pjevačem grupe One DirectionNiallom Horanom, Matilde je sreću pronašla u zagrljaju svog vršnjaka Dannyja Grahama, sasvim običnog mladića kojem se izgleda posrećilo s ovom vezom. Iako su zajedno tek par mjeseci, već su posjetili Maldive, gdje su uživali kupajući se, a fotografije su objavili na Instagramu, a sada su bili i u Hrvatskoj. Tko zna, možda se Matilde Hrvatska toliko svidjela pa će je idućeg ljeta posjetiti u društvu poznatog oca.