BLAGDANSKI UGOĐAJ

Ovako je Lana Banely okitila svoj prelijepi dom

18.12.2015 u 08:01

Bionic
Reading

U obitelji voditeljice i urednice sportskih vijesti na HRT-u Lane Banely već neko vrijeme vlada slavljenička atmosfera. Nedavno je proslavila 30. rođendan, a njezin dom već je u božićnom ruhu jer se jako veseli nadolazećim blagdanima. Otkrila nam je što bi još htjela ostvariti i privatno i poslovno te kako zadnjih godina čeka Novu godinu

S rođenjem svog mališana postala je, kaže, kompletna osoba te proživljava najljepše poglavlje svog života. Otkad je postala mama, sve njezine želje su se, ističe, svele na jedno.

'One su zdravlje i sreća mog djeteta. Sebi ne mogu poželjeti više od ovog što imam. Samo neka je zdravlja i mira, a sve drugo ćemo lako i doći će samo po sebi', kaže lijepa novinarka Lana, odnedavno 30-godišnjakinja.

Jedno od najljepših lica hrvatskih TV ekrana privatno se ostvarila kao majka i to joj je najvažnije. Nekadašnja uspješna tekvondašica udala se 2013. za svog dugogodišnjeg partnera, sportskog menadžera Andyja Baru, a braku su dobili sada dvogodišnjeg sinčića Adriana.

'Ostvarila sam se i poslovno jer radim ono što volim i u čemu sam se oduvijek vidjela, kao sportska novinarka. Usmjerila sam se isključivo na uređivanje i vođenje sportskog bloka u Dnevniku i to je ono što me ispunjava, što volim i što želim raditi', kaže.

Tridesetih godina se, kaže, uopće ne boji jer što je starija, to je sigurnija u sebe, zrelija, zadovoljnija i više ispunjena. 'Ostvarila sam se na svakom području, i obiteljskom i poslovnom, a što će mi donijeti tridesete, s kakvim izazovima ću se susretati, s nestrpljenjem iščekujem i veselim se tome', rekla nam je Lana.

Blagdani su u njezinom slučaju tradicionalno vezani uz okupljanje velike obitelji. Lana im se jako veseli, a njezin dom tih dana izgleda kao iz bajke. 'Budu to spontana okupljanja i nazdravljanja po našim domovima uz puno smijeha, dobre hrane i kolača. Ma samo neka je zdravlja, sreće i smijeha', ističe Lana. Božić za nju znači ljubav, toplinu doma i zajedništvo. 'Slavljenje Gospodina, molitva, mir, sreća, veselje. Neopisivo se veselim tim danima', rekla je.

Već nekoliko godina u nizu Novu godinu čeka doma. 'Uz kamin i čašu vina... Nekako izbjegavam ta masovna okupljanja po restoranima i diskotekama. Najviše volim toplinu svoga doma. I dok svi nešto planiraju mjesecima unaprijed, ja se oko toga zaista ne opterećujem. Neka se sve odvije spontano i nazdravit će se gdje god se budemo nalazili', otkrila je.

Dom voditeljice i urednice sportskih vijesti Lane Banely izgleda kao da je iz bajke

Da nam Bozicna carolija potraje sto duze...????????

A photo posted by @lanabanely1701 on

After long loooong day..??????

A photo posted by @lanabanely1701 on