ZA JAKE ŽELUCE

Ovaj je navijač letvicu odvratnosti podignuo visoko

25.06.2016 u 16:38

Bionic
Reading

Navijači u svom slavljeničkom zanosu nerijetko pretjeraju, uglavnom s količinom unosa sredstava za podizanje raspoloženja, radeći pritom razne gadosti

U slavljeničkoj povorci ulicama Clevelanda jedan je navijač svoj odvratan čin prouzročio sadržajem, iako količina nije bila velika.

U ulici kojom je povorka prolazila neki je konj ispraznio svoja crijeva, a naum suludog navijača tek je nakratko uspio omesti njegov prijatelj gurnuvši ga dalje. Kad su odmaknuli par metara, potrčao je nazad i balegu podignutu s asfalta strpao u usta.

Umjesto s gađenjem, publika je ovaj odvratan čin dočekala s oduševljenjem pa je sve počastio još jednim sjajnim ubacivanjem u usta, kao da je riječ o kikirikiju.

Podsjetimo, košarkaši Cleveland Cavaliersa osvojili su svoj prvi naslov NBA prvaka nakon što su kao gosti pobijedili branitelje naslova Golden State Warriorse s 93-89 u odlučujućoj, sedmoj utakmici te postali prva momčad u povijesti koja je u finalnoj seriji okrenula zaostatak od 1-3.

Ovom pobjedom, Cavaliersi su stanovnicima Clevelanda donijeli prvi naslov u jednom od četiri velika profesionalna sporta (američki nogomet, baseball, košarka, hokej na ledu) nakon 52 godine čekanja, od trijumfa nogometaša Cleveland Brownsa u NFL-u 1964.

A crazy Cavs fan eats horse poop during the championship parade.

Posted by ViralHog on 24. lipnja 2016