PAMETNA I USPJEŠNA

Ova ljepotica najbolje je plaćena glumica na svijetu

21.08.2015 u 23:23

Bionic
Reading

'Igre gladi' sigurno su ju proslavile, ali čini se da Jennifer Lawrence ide sve od ruke jer se našla na vrhu liste najbolje plaćenih glumica

Prema već tradicionalnoj Forbesovoj listi, upravo je Jennifer Lawrence najbolje plaćena holivudska glumica. 25-godišnja zvijezda u ovoj je godini, prema Forbesu, zaradila 52 milijuna dolara, a iznos se odnosi na trenutak prije plaćanja poreza. Kako god bilo, 52 milijuna dolara nije mala brojka, a dokaz je da mladoj glumici svake godine ide sve bolje jer je prošle bila na drugom mjestu s 34 milijuna dolara, iza Sandre Bullock.

Uzmemo li u obzir i veliki uspjeh blockbustera 'X Men' te modne kampanje za slavni Dior, ne čudi da je mlađahna Lawrence jedna od najbolje plaćenih glumica.

Puno lošije sa stanjem na računu u banci ne stoji ni seksepilna Scarlett Johansson koja je zaradila vrtoglavih 35.5 milijuna dolara.

Iako je ove godine Forbes svoju potragu za najbolje plaćenim glumicama proširio izvan granica, samo je jedno strano ime dospjelo na listu, glumica Bingbing Fan koja se našla na četvrtom mjestu s 21 milijun dolara zarade.

Osim navedenih, među prvih deset najbolje plaćenih glumica nalaze se još Melissa McCarthy, Jennifer Aniston, Julia Roberts, Angelina Jolie, Reese Witherspoon, Anne Hathaway i Kristen Stewart.