ULAZNICE U PRODAJI

Otkriveni datumi 11. INmusic festivala

02.07.2015 u 15:58

Bionic
Reading

Pozitivni dojmovi s nedavno održanog jubilarnog INmusic festivala još uvijek su intenzivni, a već su krenule pripreme za novo, jedanaesto izdanje! Datumi za 2016. godinu već sada su određeni, a poznat je i prvi od headlinera jedanaestog INmusic festivala

S obzirom da je već poznatno prvo veliko glazbeno ime za jedanaesti INmusic festival, organizatori su odlučili najaviti novo izdanje festivala nešto ranije nego prijašnih godina. Jedanaesti po redu INmusic festival održat će se od 20. do 22. lipnja 2016. godine na već dobro poznatoj lokaciji: Otoku mladosti na jezeru Jarun u Zagrebu.
Prvi potvrđeni headliner jedanaestog INmusic festivala je Florence + the Machine

Florence + the Machine svijet su osvojili 2009. godine te je kantautorica Florence Welch već s 21 godinom postala velika međunarodna glazbena zvijezda. Trenutno aktualni album 'How Big How Blue How Beautiful' odmah je zauzeo prva mjesta glazbenih top ljestvica te nadmašio uspjehe prijašnjih izdanja. Do iduće godine zasigurno će još neke pjesme postati veliki hitovi, a Florence + the Machine u punom sjaju će se predstaviti publici INmusic festivala.


Ulaznice za jedanaesto izdanje INmusic festivala
dostupne su putem službenog INmusic web shopa. Redovna cijena ulaznice iznosi 299 kuna (+ troškovi transakcije).Sukladno prethodnim objavama organizatora, kupci ulaznica za INmusic festival 2015. koji su sačuvali svoju trodnevnu festivalsku ulaznicu ostvaruju pravo na kupnju najpovoljnije festivalske ulaznice po cijeni od 249 kuna (+ troškovi transakcije). Popust je moguće ostvariti isključivo putem INmusic web shopa te uz jedinstvene podatake ovogodišnje trodnevne festivalske ulaznice kupljene na ovlaštenim prodajnim mjestima. Najpovoljnije ulaznice mogu se kupitido 1. rujna ove godine ili do isteka zaliha. Detaljne informacije o uvjetima za ostvarivanju popusta dostupne su na inmusicfestival.com

PODSJETNIK

Svi su pozvani, večeras, (četvrtak, 2. srpnja), u Vintage Industrial Bar na INmusic party na kojemu će se posjetitelji prisjetiti brojnih izvođača koji su obilježili prvo desetljeće INmusic festivala, još jednom proslaviti desetu godišnjicu te pozdraviti nadolazeće jedanaesto izdanje INmusica!