KOBNI LSD

Otkriven uzrok tragične smrti sina Nicka Cavea

10.11.2015 u 20:46

Bionic
Reading

Nakon tromjesečne istrage danas je na sudu u Brightonu javnosti otkriveno što je bio uzrok smrtonosnog pada 15-godišnjeg Arthura Cavea s 20-metarske litice. Dječak je te večeri s prijateljima konzumirao tri tablete halucinogene droge LSD pod čijim je utjecajem poginuo. Prilikom obdukcije pronađeni su i tragovi kanabisa

Arthur Cave, 15-godišnji sin Nicka Cavea 14. srpnja pao je s litice u Brightonu pod utjecajem LSD-a, potvrđeno je danas na sudu u Brightonu. Prema pričama svjedoka koji su se te večeri našli na kobnom mjestu, dječak je bio potpuno dezorijentiran, halucinacije koje su bile posljedica konzumiranja LSD-a te večeri dovele su ga do ruba litice s koje je pao u smrt. Nakon obdukcije u organizmu su pronađeni i tragovi kanabisa.

Nekoliko trenutaka prije smrti Arthur je prijateljima dovikivao gdje sam, gdje sam, no i sami pod utjecajem opijata, nisu bili svjesni opasnosti niti mu uspjeli pomoći. Na sudu u Brightonu danas je bio i Nick Cave sa suprugom Susie Bick, ali ne i Arthurov brat blizanac Earl.


Litica u Brightonu s koje je u srpnju pao Arthur Cave


Nick Cave sa sinovima blizancima Arthurom (lijevo) i Earlom

Profimedia